Bon estiu, bones vacances

Missatge de bones vacances de la decana de la Facultat

Juliol acaba amb unes temperatures més amables i comença un temps de descans ben merescut.

29/07/2022

Gaudiu dels dies llargs i serens, de la bona companyia i de la llibertat d’ocupar o desocupar el temps com us plagui. Molt bones vacances, enguany potser una mica més esperades que les d’altres cursos...  

Descansem i encarem el curs 2022/23 amb il·lusió. Començarem un curs “normal”, sense restriccions d’aforament per la pandèmia covid-19.  

En tornar, continuarem amb la feina del nou curs amb la convicció de ser afortunats i afortunades: tenim el privilegi de formar part d’una institució pública, la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, puntera en docència i en recerca en un ampli ventall de disciplines humanístiques i de ciències socials.  

Els dies 6  a 8 de setembre la Facultat rebrà als estudiants que es presenten a la segona convocatòria de les PAU.  

El dies 12 i 13 de setembre acollirem l’alumnat de primer curs de tots els graus. Enguany, agraïm als professors Gerard Vilar, Raquel Piqué i Eduard Villela que hagin acceptat encarregar-se de les conferències d’acollida programades el 12 de setembre, i a totes les coordinacions les sessions de tutoria del dia 13 de setembre.   

Recordeu que les classes de primer curs comencen el 14 de setembre. I les de la resta de cursos, el 12 de setembre. Publicarem l’aulari a la web els primers dies de setembre.   

Reserveu-vos una data a l’agenda! El 18 d’octubre, a les 12h, a l’Auditori, celebrarem la inauguració del curs amb un recital-conferència musicat molt especial, Xilema, a càrrec de l’artista Perejaume, acompanyat de l’actriu Sílvia Bel, de la cantant Neus Borrell i del guitarrista Miquel Joan.   

A tot l’equip de deganat, la Montse, l’Oscar, el Juan Antonio, la Susagna, el Jordi Grau, el Jordi Cerdà i a mi mateixa i a totes les coordinacions de grau i de màster ens agradarà retrobar-vos a principis de setembre i celebrar amb vosaltres l’inici del curs 2022/23 ple de nous reptes! Estem al vostre servei i treballarem plegats, segur, amb il·lusions renovades.