Arriba la segona edició dels UAB Games

UAB Games 2018

Futbol, pàdel, risoteràpia i Hearthsone són algunes de les activitats programades per la segona edició dels UAB Games, organitzada pel SAF en el marc del 50è aniversari i de la Festa Major de la UAB, que tindrà lloc del 5 al 14 de novembre al campus.

19/10/2018

En el marc del 50è aniversari i de la Festa Major de la UAB, el Servei d'Activitat Física (SAF) organitza del 5 al 14 de novembre la segona edició dels UAB Games, unes jornades esportives transversals, inclusives i solidàries, obertes a tota la comunitat universitària.

Aquest curs, el lema serà "Mens Sana in Corpore Sano" i se centrarà en els valors del respecte i dels hàbits saludables. A més, l'import derivat de la inscripció dels i les participants anirà destinat pels projectes d'acollida de persones refugiades de la Fundació Autònoma Solidària (FAS).

Les activitats programades per aquestes dues setmanes solidàries es divideixen en quatre categories: esports d'equip, com el futbol o el bàsquet en cadira de rodes; esports individuals, com el pàdel o l'esquaix; activitats de fitness, com la risoteràpia o el ioga; i e-Sports, com el FIFA o el Hearthstone.

Les persones que s'inscriguin a la jornada rebran un diploma commemoratiu i podran demanar un certificat de reconeixement acadèmic d'1 crèdit si participen i superen un qüestionari. Els guanyadors o les guanyadores s'enduran, també, una inscripció a les competicions UAB de l'esport que hagin jugat en els UAB Games o quatre entrades a les instal·lacions esportives del campus.

Més informació: UAB Games 2018

 

Notícies relacionades

Totes les notícies