Arriba la II edició del Triangular de Judicis Simulats d’estudiants de la UPF, UB i UAB

imatge_simulaciojudici
Presentació de l'edició de l'any passat, celebrada a la Universitat de Barcelona // www.ub.edu

L’any passat,  a la primera edició del Triangular, l’equip format per les estudiants del Màster en Advocacia de la UAB Manuela Palomares, Marta Llorenç i Alba Suñe, ja va rebre el primer premi de la mà dels degans de les facultats de dret de les universitats participants.

12/04/2019

El proper 6 de maig la Facultat de Dret acollirà la II edició del Triangular de Judicis Simulats. L’acte se celebrarà a la franja entre les 15 i 20 hores i és organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i la pròpia Facultat.

El Triangular consisteix en una competició per equips entre alumnes del Màster en Advocacia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Cada universitat representada comptarà amb dos equips de penal i dos de civil.

Després de que cada equip defensi els seus casos, els jutges de carrera que integraran el tribunal puntuaran a cada equip, valorant l’estratègia processal seguida, les maneres, l’interrogatori de les parts i dels testimonis, així com la capacitat d’oratòria i convicció a la fase de conclusions o resum de proves. Els dos equips que aconsegueixin la puntuació més alta arribaran a la final, i a l’acte de cloenda es farà el Lliurament dels Premis a la millor simulació de Dret Civil i de Dret Penal. 

L’any passat,  a la primera edició del Triangular, l’equip format per les estudiants del Màster en Advocacia de la UAB Manuela Palomares, Marta Llorenç i Alba Suñe, ja va rebre el primer premi de la mà dels degans de les facultats de dret de les universitats participants. A més, un altre equip representant de la UAB va quedar semifinalista a les simulacions de judici civil. 

 

Més informació: CARTELL DE L'ACTE

 

Notícies relacionades

Totes les notícies