ARENAS SEMINAR: Inside Extremist Narratives

-

24 de novembre de 15-17h a la Sala d’Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres

15/11/2023

¿Què són les narratives extremistes? Com podem definir-les? Com circulen? Aquestes són algunes de les preguntes que es plantegen de manera central en el seminari "Inside Extremist Narratives" o que proposa una anàlisi transdisciplinària i transnacional d'aquesta qüestió.

El seminari, organitzat pel Centre d'Estudis sobre Dictadures i Democràcies (CEDID-UAB) en el marc del projecte europeu ARENES (Analysis of and Response to Extremist Narratives), se celebrarà el proper 24 de novembre de 15 a 17 h. a la Sala d'Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​un dels partners del projecte, i està dirigit tant a investigadors com a estudiants universitaris.

Moderat per Steven Forti (UAB), intervindran Ana Yara Postigo Fuentes (Heinrich-Heine Universität Düsseldorf), Simo Määttä (University of Hèlsinki), Katalin Miklóssy (University of Hèlsinki) i Jure Gašparič (Institute of Contemporary History, Ljublja).

El seminari també es podrà seguir a través d'un streaming, podreu trobar el codi QR per accedir-hi i tota la informació sobre la programació al cartell adjunt.

Més informació: Cartell Seminari Arena