Anna Traveset inaugura el curs 2018-2019 a la Facultat de Biociències

Anna Traveset

Anna Traveset, professora d'Investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), impartirà la lliçó inaugural del curs acadèmic 2018-2019 de la Facultat de Biociències. Tindrà lloc el proper 20 de setembre, a les 12 h, a la sala d'actes.

17/09/2018

La Facultat de Biociències inaugurarà oficialment el curs acadèmic 2018-2019 amb un acte institucional que tindrà lloc el proper 20 de setembre, a les 12 h, a la sala d'actes. Anna Traveset, professora d'Investigació del Consell Superior d'Investigacions Científiques de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), impartirà la lliçó inaugural, titulada "Pèrdua de biodiversitat: causes i conseqüències per a la humanitat".
 
Traveset es va llicenciar en Biologia a la Universitat de Barcelona. Va realitzar el seu doctorat a la Universitat de Pensylvania, Philadelphia (USA) on es va iniciar en el tema de les interaccions planta-insecte fent el treball de camp en un parc nacional de Costa Rica sota la supervisió del professor Daniel Janzen. En acabar el doctorat va rebre una beca de reincorporació a Espanya per fer recerca a l'Estació Biològica de Doñana, a Sevilla, i des d'aquí es va traslladar a Mallorca per treballar a l'IMEDEA, una institució mixta entre el Consell Superior d'Investigacions Científiques i la Universitat de les Illes Balears on dirigeix el Laboratori d'Ecologia Terrestre. Ha publicat prop de 200 publicacions en revistes científiques indexades, a més de multitud de capítols de llibres i treballs en altres revistes nacionals i de divulgació. Ha dirigit 15 tesis doctorals i supervisat a nombrosos estudiants. Forma part del consell editorial de diverses revistes internacionals, entre les que destaquen Diversity & Distributions, Oikos, i AoB PLANTS. També ha dedicat bona part del seu temps a la divulgació científica. Al 2017 va rebre el prestigiós premi Rei Jaume I en la categoria de Protecció del Medi Ambient.

Més informació: Pòster de la sessió inaugural

 

Notícies relacionades

Campus esportiu d'estiu 2019 del SAF

El SAF obre les portes del Campus esportiu saludable

Entre el 25 de juny i el 6 de setembre el Servei d'Activitat Física (SAF) organitza la XXIV edició del Campus esportiu saludable de la UAB adreçat a nens i nenes de 4 a 16 anys. El període d'inscripció a través de la secretaria interactiva del SAF s'obre el 2 de maig a les 12 hores i acaba el 9 de juny. Llegir més

concurs exponatura 2019

Concurs de fotografia EXPONATURA UAB 2019

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia de la UAB organitza el concurs fotogràfic. La participació està oberta fins el 26 de maig i les imatges s’exposaran el 4 de juny a la Facultat de Biociències. Llegir més

Totes les notícies