Actes de graduació 2019

Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres

Els dies 19 i 25 d’octubre el Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres va organitzar els actes de graduació dels estudiants que han obtingut el títol de grau o de màster l’any 2019.

06/11/2019

Els dies 19 i 25 d’octubre el Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres va organitzar els actes de graduació dels estudiants que han obtingut el títol de grau o de màster l’any 2019.

Dissabte dia 19 d’octubre de 2018 a les 16.00 es va graduar l’alumnat dels graus en Estudis Clàssics, en Estudis Francesos, en Estudis combinats de Filologia, en Filosofia, en Humanitats, en Llengua i Literatura Catalanes, en Llengua i Literatura Espanyoles, i MU en Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies, en Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes, en Estudis Teatrals, en Filosofia Aplicada, en Francès Llengua Estrangera i Diversitat Lingüística, en Literatura Comparada: Estudis Literaris i Culturals, en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera i en Reptes de la Filosofia Contemporània.

Divendres dia 25 d’octubre de 2018 a les 16.00h va ser l’ocasió dels graduats en  Antropologia Social i Cultural, Arqueologia,  Geografia i Ordenació del Territori, Història, Història de l’Art i Musicologia; Màster Universitari en  Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, en Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social, en Estudis Territorials i de la Població, en Geoinformació, en Història Contemporània, en Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga, en Polítiques i Planificació per a les Ciutats, l'Ambient i el Paisatge i en Prehistòria, Antiguitat i Edat Mitjana.

Durant l’acte els estudiants van rebre un diploma de recordatori emès per la Facultat de Filosofia i Lletres i una banda de graduació amb el color corporatiu de la UAB. 

A més, es va fotografiar a l’alumnat. Podeu accedir a les fotografies i al discurs de la graduació als enllaços següents:

Graduació 19 d’octubre
Graduació 25 d’octubre

Discursos de l’acte de graduació 2019 del 19 d'octubre i del 25 d'octubre

Vídeos Actes de Graduació 2019.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies