Acte de reconeixement del professorat i del personal d'administració i serveis que es jubila

Jubilacions de personal de la Facultat

El dia 2 de juny a les 12h., a l’Auditori, tota la comunitat universitària de la Facultat està convidada a l’acte de reconeixement de les trajectòries professionals del personal del Centre que enguany s’acull a la jubilació.  

18/05/2022

Com cada any es tracta d’una celebració que té com a objectiu recordar i ponderar trajectòries laborals, docents, de gestió i de recerca molt riques. Enguany l’homenatge està dedicat als professors i professores Anna Bartra i Enric Cassany, del Departament de Filologia Catalana; Pepi Soto i Sílvia Graciela Álvarez, del Departament d’Antropologia; i Mercè Mur, del Departament de Filologia Anglesa i Germanística. I del personal d’administració i servei: M.ª Carmen Mesas de Gestió Econòmica; Paloma García de Palau de Filologia Francesa i Romànica; i Celia del Río i Laia Rissech de la Biblioteca d’Humanitats.   

Durant l’acte gaudirem d’un vídeo-recull de vivències de les persones jubilades que han volgut participar-hi, dels parlaments de membres de la Facultat i de la música de la cantant i actriu Àfrica Alonso.   

Us convidem a celebrar que totes les persones homenatjades comencen una nova etapa de la seva vida i a reconèixer plegats la tasca que han dut a terme a fi de fer créixer i fer més sòlida la docència, la recerca i la gestió de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB.