La Facultat ofereix tres nous graus el curs 2018/19

JornadaPortes

La Facultat de Filosofia i Lletres amplia la seva oferta formativa per al curs 2018/19 amb tres nous graus: dos de quatre anys -Grau de Ciències de l’Antiguitat i Grau de Geografia, Medi Ambient  i Planificació- i un d’una durada de tres cursos, el Grau d’Estudis de Gènere.

31/01/2018

Els nous graus afavoreixen la professionalització a través de l’oferta de Pràctiques Externes en ens institucionals i empreses així com la mobilitat internacional, gràcies a la incorporació d’assignatures en anglès i a l’àmplia oferta de programes d’intercanvi de la UAB. 

Grau de Ciències de l’Antiguitat
 
Estàs interessat/da a conèixer el món antic? Ets un aficionat/da de les llengües i les cultures antigues? T’apassiona llegir? T’interessa descobrir com la tecnologia canvia la forma d’encarar l’estudi de l’antiguitat?
 
Doncs et convé matricular-te en el Grau de Ciències de l’Antiguitat! Si ets una persona interessada en el món antic en el sentit més ampli i creus que els coneixements de l’antiguitat permeten comprendre els fets contemporanis, no moguis més el cursor, perquè estàs en el grau adient.
 
El Grau de Ciències de l’Antiguitat et proporcionarà les eines pròpies de la filologia, de l’anàlisi històrica i de la interpretació de les restes arqueològiques per tal que puguis analitzar de manera global els fenòmens polítics, socials, econòmics i culturals del món antic. 
 
Més informació:
Fitxa del grau
Tríptic
Coordinador: Jordi Pàmias
Adreça electrònica: coordinacio.grau.c.antiguitat@uab.cat


Grau d’estudis de gènere

Creus en un món més just i igualitari? T’has qüestionat mai quins són els mecanismes que ha originat la desigualtat de gènere? Ets una persona compromesa amb la no-discriminació i amb la defensa dels drets de les persones?
 
El grau d’Estudis de Gènere està adreçat a totes aquelles persones que estiguin interessades en l’anàlisi de la desigualtat de gènere en profunditat. El grau vol posar de manifest que les desigualtats per raons de gènere no són un assumpte exclusiu d’uns col·lectius, i que és necessari desmuntar molts dels prejudicis existents. 
 
Per això, el grau d’Estudis de Gènere requereix d’estudiants amb capacitat d’observació, d’anàlisi crítica, amb una mentalitat oberta i amb una mirada integral de la societat. Si t’identifiques amb aquests valors... no t’ho pensis més! Aquest és el teu grau!

Més informació:
Fitxa del grau
Tríptic
Coordinadora: Meri Torras
Adreça electrònica: coordinacio.grau.estudis.genere@uab.cat

Grau de Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial
 
T’agradaria millorar el teu entorn? A Geografia aprendràs a gestionar i a planificar l’espai geogràfic. T’agrada el medi ambient i sempre has volgut fer una carrera multidisciplinària i transversal? A Geografia obtindràs sensibilitat ambiental i capacitat de lideratge per coordinar equips amb diferents professionals. T’agradaria ser un planificador territorial amb capacitat organitzativa i de gestió, opinió crítica i elaborar propostes de planejament? Amb la Planificació Territorial farem de tu un professional del territori.

Vine a Geografia i faràs moltes sortides de camp! El teu laboratori serà el territori! Usaràs noves tecnologies per a l’elaboració de mapes i imatges de satèl·lit i adquiriràs competències per millorar la teva ciutat, poble o barri... A Geografia t’ensenyarem a analitzar l’entorn posant les persones al davant.

El Grau de Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial t’ofereix un projecte innovador i presenta un gran ventall de sortides professionals. Així què, t’ho perdràs?
 
Més informació:
Fitxa del grau
Tríptic
Coordinadora: Asunción Blanco
Adreça electrònica: coordinacio.grau.geografia@uab.cat

Més informació: Jornades de Portes Obertes

 

Notícies relacionades

Totes les notícies