Detall d'activitat

Dimarts, 20 Juny 2023

10:00

Presentacions Treball de Fi de Grau de CTA

Defenses de tesis - Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària

Descripció:

Presentacions dels Treballs Fi de Grau de CTA a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària. És un acte obert on hi pot assistir tothom.

HORA DIMARTS 20 DE JUNY
10:00 Eliminación de biofilms bacterianos mediante la aplicación de UVC en combinación con ultrasonidos como tecnología disgregante de matriz.
10:20 Estudi de la viabilitat de la creació d’una empresa liofilitzadora fomentant criteris de sostenibilitat i basat en la industria de la maduixa
10:40 Estudi sobre el cestode Grillotia a la musculatura del peix gat (Scyliorhynus canicula)
11:00 Extracte de romaní a partir de diòxid de carboni supercrític per a additius càrnics
11:30 ¿Es el aceite de palma más perjudicial que sus alternativas?
11:50 High fructose corn syrup foods 
12:10 Kombutxa: composició, fermentació i propietats saludables
   
15:00 Menjar Ràpid, quin preu estem disposats a pagar?
15:20 La sostenibilitat en l'ús de l'aigua: potenciant el consum d'aigua de l'aixeta
15:40 Olive oil as a source of hydroxytyrosol: a molecule with great pharmacological potential
16:00 Producción de carne a partir de células madre musculares.
16:30 Prebiòtics: Efecte en la microbiota gastrointestinal i en la salut
16:50 Millora biotecnológica del vi: l’ús d’organismes genèticament modificats per obtener vins més saludables
17:10 Model sostenible de producció d'aliments: agricultura regenerativa i aliments saludables.

Ubicació: Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària

Data: Dimarts 20, Juny de 2023 - 10:00h

Data fi: Dimarts 20, Juny de 2023 - 18:00h

Afegir al meu calendari 2023-06-20 10:00:00 2023-06-20 18:00:00 Europe/Madrid Presentacions Treball de Fi de Grau de CTA

Presentacions dels Treballs Fi de Grau de CTA a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària. És un acte obert on hi pot assistir tothom.

HORA DIMARTS 20 DE JUNY
10:00 Eliminación de biofilms bacterianos mediante la aplicación de UVC en combinación con ultrasonidos como tecnología disgregante de matriz.
10:20 Estudi de la viabilitat de la creació d’una empresa liofilitzadora fomentant criteris de sostenibilitat i basat en la industria de la maduixa
10:40 Estudi sobre el cestode Grillotia a la musculatura del peix gat (Scyliorhynus canicula)
11:00 Extracte de romaní a partir de diòxid de carboni supercrític per a additius càrnics
11:30 ¿Es el aceite de palma más perjudicial que sus alternativas?
11:50 High fructose corn syrup foods 
12:10 Kombutxa: composició, fermentació i propietats saludables
   
15:00 Menjar Ràpid, quin preu estem disposats a pagar?
15:20 La sostenibilitat en l'ús de l'aigua: potenciant el consum d'aigua de l'aixeta
15:40 Olive oil as a source of hydroxytyrosol: a molecule with great pharmacological potential
16:00 Producción de carne a partir de células madre musculares.
16:30 Prebiòtics: Efecte en la microbiota gastrointestinal i en la salut
16:50 Millora biotecnológica del vi: l’ús d’organismes genèticament modificats per obtener vins més saludables
17:10 Model sostenible de producció d'aliments: agricultura regenerativa i aliments saludables.
Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària