Detall d'activitat

Dilluns, 19 Juny 2023

10:00

Presentacions Treball de Fi de Grau de CTA

Defenses de tesis - Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària

Descripció:

Presentacions dels Treballs Fi de Grau de CTA a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària. És un acte obert on hi pot assistir tothom.

HORA DILLUNS 19 DE JUNY
10:00 A CRISPR way for accelerating improvement of food crops
10:20 Reducció del malbaratament d'aliments. El cas del pa
10:40 Determinación de la calidad microbiológica y grado de transferencia de Escherichia coli O157H:7, Salmonella enterica serovar Typhimurium y Enteritidis en zumos no pasteurizados procedentes de supermercados.
11:00 Aplicacions de la tècnica CRISPR-Cas en l’agricultura. 
11:30 Avaluació de l’activitat antimicrobiana d’extractes fenòlics vegetals: resolución de problemes experimentals 
11:50 Ayudas ergogénicas relacionadas con proteínas: su impacto en la salud y en el rendimiento físico.
12:10 Bioremediació de plàstics
12:30 El sector lácteo y la producción y transformación de la leche A2
   
15:00 Biotechnology in the production of high-oleic sunflower oil
15:20 Cacau de comerç just, com augmentar-ne l'ús en els petits obradors catalans?
15:40 Comparison of the modified Gompertz model with the Baranyi model for fitting Listeria monocytogenes growth curves in three food matrices
16:00 L'acrilamida als aliments
16:30 Cultius aquaponics
16:50 Tractaments alternatius als sulfits en vins
17:10 Efectes de l'excés de nitrats en vegetals i aigües de consum en la salut del consumidor
17.30 El cultivo ecológico del tomate 

Ubicació: Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària

Data: Dilluns 19, Juny de 2023 - 10:00h

Data fi: Dilluns 19, Juny de 2023 - 18:00h

Afegir al meu calendari 2023-06-19 10:00:00 2023-06-19 18:00:00 Europe/Madrid Presentacions Treball de Fi de Grau de CTA

Presentacions dels Treballs Fi de Grau de CTA a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària. És un acte obert on hi pot assistir tothom.

HORA DILLUNS 19 DE JUNY
10:00 A CRISPR way for accelerating improvement of food crops
10:20 Reducció del malbaratament d'aliments. El cas del pa
10:40 Determinación de la calidad microbiológica y grado de transferencia de Escherichia coli O157H:7, Salmonella enterica serovar Typhimurium y Enteritidis en zumos no pasteurizados procedentes de supermercados.
11:00 Aplicacions de la tècnica CRISPR-Cas en l’agricultura. 
11:30 Avaluació de l’activitat antimicrobiana d’extractes fenòlics vegetals: resolución de problemes experimentals 
11:50 Ayudas ergogénicas relacionadas con proteínas: su impacto en la salud y en el rendimiento físico.
12:10 Bioremediació de plàstics
12:30 El sector lácteo y la producción y transformación de la leche A2
   
15:00 Biotechnology in the production of high-oleic sunflower oil
15:20 Cacau de comerç just, com augmentar-ne l'ús en els petits obradors catalans?
15:40 Comparison of the modified Gompertz model with the Baranyi model for fitting Listeria monocytogenes growth curves in three food matrices
16:00 L'acrilamida als aliments
16:30 Cultius aquaponics
16:50 Tractaments alternatius als sulfits en vins
17:10 Efectes de l'excés de nitrats en vegetals i aigües de consum en la salut del consumidor
17.30 El cultivo ecológico del tomate 
Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària