Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Convocatòria professorat substitut 2024/D/LE/CC/2

23 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

S’ha publicat la convocatòria per a les borses de personal substitut del DTIEAO per al curs 2024/2025

Convocatoria professorat substitut 2024

S’ha publicat la convocatòria per a les borses de personal substitut del DTIEAO per al curs 2024/2025.

Per la vostra informació i per tal que feu la difusió que cregueu convenient, us comuniquem que  s'ha publicat a la seu electrònica i a la web de la UAB de la UAB la següent convocatòria (.../...)

Totes les persones interessades en prendre part en aquests concursos, hauran de formalitzar la corresponent sol·licitud a través de l’aplicatiu de selecció: https://seleccio.uab.cat.

Aquesta convocatòria ha de permetre tenir unes llistes amb prou personal substitut per poder fer front a les substitucions sobrevingudes durant tot el proper curs.

Recordeu que estar a la llista no obliga a acceptar la plaça que es proposi, i que la persona es manté a la llista encara que no estigui interessada a la plaça. A més, és compatible amb presentar-se a una altra convocatòria de professorat no permanent, ja que en cas de guanyar una altra plaça, sempre podrà renunciar a la que no li interessi.

És molt important que fem difusió d’aquesta convocatòria. El termini finalitza el proper diumenge 28 d’abril.

Podeu descarregat el model de CV simplificat que es pot utilitzar per presentar la sol·licitud per les borses del nostre departament. En el cas que es presentin a un altre departament caldria presentar el model que està a les bases de la convocatòria.

Us hem preparat 2 tutorials per aconseguir fàcilment l’expedient formatiu que consta a la Unitat de Formació i com consultar la mitjana de l’avaluació docent. Veureu que demanem la mitjana dels dos darrers semestres de docència.

Recordeu que no és obligatori presentar cap documentació acreditativa de tot allò realitzat a la UAB però sí ha de constar al CV.

Si teniu dubtes sobre aquesta convocatòria ens podeu fer arribar un correu electrònic a d.traduccio@uab.cat o trucar-nos al 935813054.

Dins de