Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Segona reunió transnacional del projecte ATHENA a Barcelona

15 nov. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El projecte Erasmus+ ATHENA (Bringing Accessibility and Design for All into Higher Education Curricula) ha celebrat la segona reunió transnacional a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Segona reunió transnacional del projecte ATHENA a Barcelona

El projecte Erasmus+ ATHENA (Bringing Accessibility and Design for All into Higher Education Curricula) ha celebrat la segona reunió transnacional a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona. El projecte, liderat pel Fòrum Europeu de la Discapacitat i amb la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Europea de Xipre (Xipre), la Universitat Johannes Kepler de Linz (Àustria), la Universitat Masaryk (República Txeca) i EURASHE (Bèlgica) com a socis, té com a objectiu avançar en la integració de l'accessibilitat i el disseny universal en les diferents àrees de coneixement de l'educació superior.

En aquesta reunió d'un dia i mig, organitzada pel grup de recerca TransMedia Catalonia, els col·laboradors van revisar la primera fase del projecte, en què han analitzat com s’inclou l'accessibilitat i el disseny universal en els plans d'estudi i programes universitaris actuals. Els socis van enllestir el primer informe transnacional i van planificar les pròximes activitats, que consisteixen en grups focals amb experts en accessibilitat i en sessions de cocreació. Mitjançant aquestes activitats es publicaran una sèrie de recomanacions i mòduls de mostra. L'objectiu final és compartir aquests documents amb persones, institucions i organismes involucrats en el disseny curricular, així com amb altres entitats que treballen per la integració de l'accessibilitat en els plans d'estudis universitaris.

Per saber-ne més, podeu consultar el web del projecte ATHENA a https://athenaproject.eu/ i el web del grup de recerca TransMedia Catalonia a https://webs.uab.cat/transmedia/

 

 

Dins de