Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Servei de Ressonància Magnètica Nuclear

Dr. Teodor Parella al TOP 1% de científics (Ranking Career Impact)

04 oct. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Dr. Teodor Parella ha estat inclós en el TOP 1% de científics segons el ranking efectuat per la Universitat de Stanford. (1960-2022)

Teodor Parella

El llistat del 2% de la majoria dels científics d'impacte del món en tots els camps s'han actualitzat en una nova llista publicada l'octubre de 2023 per la Universitat de Stanford (1). El Dr. Teodor Parella, cap del SeRMN-UAB, apareix en aquesta llista que inclou 3.230 investigadors espanyols de totes les disciplines, uns 300 químics espanyols i 81 investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona. El Dr. Teodor Parella es troba a la primera llista mundial de l'1% de científics, ocupant el número 80088 del món, el número 980 a Espanya i el número 21 de la UAB.

En l'ambit de Química, el Dr. Parella també ha estat el número 6 de la UAB, el número 268 a Espanya i el número 7687 del món, segons Research.com, una plataforma acadèmica líder per a investigadors, que acaba de publicar l'edició 2023 del Rànquing dels millors científics. La classificació es basa en la mètrica de l'índex D (índex H de disciplina), que només inclou articles i valors de citacions per a una disciplina examinada. El rànquing inclou només científics líders amb un índex D d'almenys 40 per a publicacions acadèmiques fetes en l'àrea de Química.

Dins de