Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal

Defensa de Tesi Doctoral: Tingting Liang

05 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Tingting Liang defensa la seva tesi doctoral sobre el procés inclusiu en una escola multicultural a través d’un projecte artístic.

Tingting Liang realitzarà properament la defensa de la seva tesi doctoral titulada "The inclusive process through an Arts-based project in a multicultural school with Chinese students. A case study of the Institut Escola ARTs in Barcelona” codirigida per la Dra. Mar Morón Velasco i el Dr. Josep Maria Sanahuja Gavaldà, de la Universitat Autònoma de Barcelona, emmarcada dins dels estudis de Doctorat en Educació de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB.

El tribunal està format per la Dra. Ascensión Moreno González, de la Universitat Autònoma de Barcelona, com a presidenta; el Dr. Antonio Pérez Romero, de la Universitat Autònoma de Barcelona, com a secretari; i la Dra. Susana Rojas Pernia, de la Universidad de Cantabria, com a vocal.

L'acte de defensa tindrà lloc el dia 12 d’abril de 2024, a les 10:00 hores. Aquesta tesi es defensarà presencialment a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l’Educació.

Més informació: Defenses de tesi

Dins de