Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal

Resultats d'INTERSTICE: Encontres entre artistes, infants i educadores

02 feb. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Els resultats del projecte Europeu INTERSTICE: Encontres entre artistes, infants i educadores es van presentar de forma gratuïta dijous 9 de febrer en un acte de presentació dinàmic i participatiu.

INTERSTICE és un projecte europeu que té com a objectiu influir en la formació del professorat abans del servei i en el servei, proposant experiències innovadores que entrellacen l'art i l'educació.

D'aquesta manera, s'ha creat un projecte basat en compartir i promoure experiències artístiques creatives inclusives per a tota la població infantil, especialment per als més vulnerables i que tenen menys oportunitats d'experimentar propostes de qualitat.

Per fer això han creat productes i material pedagògic per facilitar la formació i l'aplicació de les experiències dels estudiants universitaris perquè, al seu torn, puguin formar professors i altres professionals de l'educació juntament amb artistes, per incloure l'art de la forma integrada a la universitat i altres institucions educatives i culturals.

Les professores de la Facultat Sílvia Blanch i Gemma París, com a coordinadores del projecte Europeu INTERSTICE: Encontres entre artistes, infants i educadores van organitzar un esdeveniment de presentació de resultats amb els productes finals del projecte on es portava a terme una dinàmica participativa, amb les persones que assistien i les representats de totes les organitzacions partners.

Van participar representats de les universitats i entitats culturals sòcies del projecte: la UAB, la Sala (Sabadell), la Universitat de Stavanger (Noruega), la Universitat de Bologna (Itàlia) i la Universitat de Bath SPA (Regne Unit).

Més informació a la web o @interstice_eu a Instagram i Twitter.

Dins de