Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal

Convocatòria de beca predoctoral. Projecte AGEncias

11 gen. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El període de sol·licitud és del 12 al 26 de gener. Podeu trobar tota la informació sobre la convocatòria i la sol·licitud en aquest enllaç (es recomana consultar les preguntes freqüents).

El Ministerio de Ciencia e Innovación ha fet pública la convocatòria d'un ajut pre-doctoral de formació de personal investigador en el marc del projecte I+D AGEncias – Agencias infantiles, vulnerabilidad y educación: Creación de narrativas transmedia para la inclusión (ref. PID2021-125108OB-I00).

El projecte AGEncias fa una aproximació a les agències infantils i les seves vulnerabilitats en les societats (inclusives), per a explorar la construcció de les seves pertinences i projectes de vida. També afronta, com a desafiaments de la societat, la creació i comunicació de narratives inclusives per educar davant de les desigualtats i potenciar el bon tracte. El projecte inclou la realització de treball de camp etnogràfic i de recerca basada en les arts en el territori català.

La concessió de l'ajut pre-doctoral està subjecte a l'admissió al programa de Doctorat en educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es valorarà la trajectòria acadèmica i científica-tècnica i l'adequació a les activitats de recerca a desenvolupar.

Per més informació us podeu adreçar a: Montserrat.Rifa@uab.cat i Marta.Bertran@uab.cat (IPs del projecte). Grup de recerca ATLAS, Dep. de Didàctica de l'Expressió musical, plàstica i Corporal i Dep. de Teories de l'educació i pedagogia social (UAB).

 

 

 

Dins de