Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Comitè de Bioseguretat

L'Àrea de Prevenció i Assistència de la UAB rep un reconeixement als Premis Atlante de 2023

27 nov. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L'Àrea de Prevenció i Assistència de la UAB ha rebut un diploma distintiu a la categoria "Elements d’integració de la prevenció de riscos laborals" dels Premis Atlante, convocats per Foment del Treball. L'acte de lliurament va tenir lloc el passat 9 de novembre i va recollir el diploma Montserrat Peregrina, cap de l'Àrea.

entrega del premi Atlante a Montserrat Peregrina
Montserrat Peregrina, cap de l'Àrea de Prevenció i Assistència de la UAB, rep el diploma distintiu a la categoria "Elements d'integració de la prevenció de riscos laborals" dels Premis Atlante de 2023.

El passat 9 de novembre va tenir lloc l'acte de lliurament de l’11a edició dels Premis Atlante, que Foment del Treball convoca per estimular, impulsar i incentivar positivament la tasca efectuada per les empreses en la implantació efectiva de la prevenció de riscos laborals.

El Jurat i el Comitè Tècnic d’aquesta edició han concedit a l'Àrea de Prevenció i Assistència de la UAB un diploma distintiu a la categoria "Elements d’integració de la prevenció de riscos laborals" dels Premis Atlante de 2023. Montserrat Peregrina, cap de l'Àrea de Prevenció i Assistència, va assistir a l'acte en representació de la UAB i va recollir el diploma. Durant l'acte es va destacar el gran nivell de les empreses i institucions participants, mostra de la implicació catalana amb la seguretat del treballador.

Premis Atlante de Foment del Treball

Des de l’any 2002 Foment del Treball atorga aquests guardons, amb caràcter biennal, per premiar i incentivar una bona cultura de la prevenció mitjançant el reconeixement públic de les accions preventives i les bones pràctiques desenvolupades per les empreses domiciliades, amb seu social o establertes a Catalunya.

Dins de