Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Comitè de Bioseguretat

Arriba l'estiu! No oblideu les bones pràctiques!

01 feb. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Quan arriba l'estiu les temperatures augmenten. Si bé els pantalons curts i les sandàlies són excel·lents complements quan estem a l'aire lliure, és important recordar que cal vestir-se adequadament en el laboratori perquè cal reduir l'exposició i les lesions quan es produeix un incident.

comic arriba estiu autor Alper Uzum

Quan arriba l'estiu les temperatures augmenten. Si bé els pantalons curts i les sandàlies són excel·lents complements quan estem a l'aire lliure, és important recordar que cal vestir-se adequadament quan es treballa en un laboratori perquè cal reduir l'exposició i les lesions quan es produeix un incident.

La vestimenta de laboratori adequada inclou utilitzar pantalons o faldilla llargs, calçat tancat i tenir el cabell llarg recollit. A més de la vestimenta adequada, recorda fer servir la roba de treball (bata de laboratori o bata d'un sol ús) i l'equip de protecció individual (EPI) definit per l'avaluació de riscos del laboratori. Això és fonamental per a la teva protecció i la integritat de la investigació. Recordeu-ho als vostres companys/es i informa la persona responsable del laboratori sobre els casos d'incompliment.

Consell: els dies d'estiu calorosos, guarda al laboratori uns pantalons llargs i unes sabates tancades per canviar-te només arribar.

 

 

Dins de