De la UAB al món

International Day


Entre el 23 i el 27 d’octubre tindrà lloc la jornada De la UAB al món, adreçada als estudiants interessats en marxar amb un programa de mobilitat el proper curs 2018/2019. Durant la setmana es faran diferents activitats per informar sobre els tràmits que heu de fer i les diferents destinacions a les que podeu anar.

El dilluns 23 d’octubre l’Àrea de Relacions Internacionals farà una sessió informativa general, on s’explicarà els tràmits que heu de fer per sol·licitar la participació en un programa de mobilitat i els terminis en els que el podeu demanar.

Es realitzarà a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres a les 13h.

Hi haurà una segona sessió per part de l'Àrea de Relacions Internacionals, serà dilluns 30 d'octubre a les 13h a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa. És necessària la inscripció per un tema d’aforament de la sala, aquí teniu el formulari d'inscripció.

Durant la resta de setmana hi haurà sessions segons àrees d’estudi, i allà podreu veure les diferents destinacions i tindreu la oportunitat de parlar amb estudiants de la UAB que han marxat i amb estudiants internacionals que ara mateix estan fent la seva estada a la UAB.  

Serà una bona oportunitat per conèixer de primera mà l’experiència d’altres estudiants que van marxar abans i d’estudiants internacionals d’aquelles destinacions a les que us agradaria anar, i podreu preguntar coses sobre les diferents universitats i sobre com va ser la seva experiència allà.

En quant a les sessions amb els estudiants,  tindran lloc a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats a les 13h i també és necessària la inscripció.

Aquestes són les NOVES DATES en funció de la vostra àrea d’estudi:

-          Dimarts 24 d’octubre. Ciències de la Salut. Formulari d’inscripció
-          Dimarts 31 d’octubre. Ciències Socials i Jurídiques. Formulari d'inscripció.
-          Dijous 2 de novembre. Arts i Humanitats. Formulari d'inscripció.
-          Divendres 3 de novembre. Ciències, Biociències i Enginyeries. Formulari d’inscripció

Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu: info.participacio@uab.cat