Us agrada la ciència? Aleshores no us podeu perdre la Setmana de la Ciència Crítica!

Setmana Ciència Crítica 2017 - del 15 al 19 de maig

Entre el 15 i el 19 de maig, la UAB es convertirà en l'epicentre de la reflexió i la formació científica: arriba la Setmana de la Ciència Crítica. L'objectiu d'aquesta setmana és generar espais de formació i debat en què tots els alumnes puguin analitzar la ciència que estudien durant el curs des d'un punt de vista diferent.

09/05/2017

La Setmana de la Ciència Crítica del 2017 tindrà lloc entre el 15 i el 19 de maig, i enguany ve de la mà de quatre col·lectius: Ambient Crític, l'Assemblea Ecologista, l'Hortet de la UAB i l'Assemblea de Ciències, Biociències i Enginyeria. Xerrades, cinefòrums, tallers i debats són algunes de les activitats organitzades durant la setmana, sempre des d'una perspectiva de sensibilització i divulgació científica. També s’organitzarà un dinar popular en contra del malbaratament alimentari i podrem escoltar Antonio Turiel, expert en l’esgotament dels combustibles fòssils i escriptor del blog “The Oil Crash”.

La Setmana de la Ciència Crítica és un espai de creació conjunta i de participació formativa, ja que totes les activitats organitzades tenen relació amb els estudis científics dels estudiants que hi participen. Això sí, l'objectiu és analitzar la ciència que estudien durant el curs des d'una perspectiva crítica i diferent.

L'objectiu de la Setmana de la Ciència Crítica és examinar el coneixement científic tenint en compte el context social i polític en què es desenvolupa i s'utilitza perquè respongui als interessos de la societat. No perdeu detall de les activitats i consulteu la programació de les jornades a l’esdeveniment de Facebook.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies