Oberta la convocatòria del concurs “Tesi en 4 minuts”

El repte plantejat pel concurs consisteix en què els estudiants de doctorat que no hagin defensat la seva tesi expliquin oralment el tema de la seva recerca durant un màxim de 4 minuts. El termini per a presentar les propostes estarà obert del 28 de febrer al 22 de març.

21/02/2018

El concurs “Tesi en 4 minuts”, organitzat per l’Escola de Doctorat, planteja el repte als estudiants de doctorat d’explicar oralment la seva recerca durant un màxim de 4 minuts, en un llenguatge fàcilment comprensible, per a un públic en general.

Els aspirants podran enviar les seves propostes entre el 28 de febre i el 22 de març. Les propostes que passaran a la final seran seleccionades per una comissió d’investigadors i membres de la Junta Permanent de l’Escola de Doctorat.

El 20 d’abril s’informarà per correu electrònic a les persones seleccionades que hauran de preparar una presentació oral. Les presentacions tindran lloc el 15 de maig, en un acte públic realitzat a la sala Teatre o Cinema de la UAB i retransmès en directe al web de la UAB.

El primer premi consistirà en una dotació econòmica de 800 euros; el segon, de 500 euros i el premi del públic, de 200 euros.

Més informació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies