UAB-CEI organitza el primer Workshop en Nanomedicina
Primer Workshop en Nanomedicina 14.05.2012 Investigar  -  El projecte UAB-CEI organitza el primer Workshop en Nanomedicina el proper 5 de juny per donar a conèixer l’oportunitat estratègica que ofereix aquest camp i promoure la recerca i la innovació en aquest àmbit.

En el marc del Campus d'Excel·lència Internacional, el projecte UAB-CEI organitza el primer Workshop en Nanomedicina el proper 5 de juny al centre de convencions de l'Hotel Campus de Bellaterra.

L'objectiu de l'acte, que començarà a les 10h i finalitzarà a les 18h, és donar a conèixer l'oportunitat estratègica que ofereix aquest camp i promoure la recerca i la innovació en Nanomedicina entre els investigadors de les diferents institucions membres del projecte UAB-CEI.

La jornada està plantejada com un workshop en anglès amb sessions curtes de 30 a 45 minuts durant les quals diferents convidats experts en Nanomedicina exposaran la situació actual d'aquest àmbit de recerca, centrant-se en les estratègies i oportunitats que ofereix, partint d'un context europeu fins arribar al marc català. S'avaluarà alhora el potencial de l'agregat UAB-CEI en aquest camp de recerca i s'identificaran les sinergies entre els diferents grups de recerca per tal desenvolupar projectes transversals que vinculin la investigació i els processos de transferència.

Els ponents d'aquestes sessions són el Dr. Patrick Boisseau, representant de la Plataforma Tecnològica Europea de Medicina, el Dr. Rogerio Gaspar, investigador de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Lisboa i del Centre de Recerca iMed.UL, el professor Josep Samitier, coordinador de la Plataforma Espanyola de Nanomedicina i investigador de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya, el Sr. Joan-Albert Vericat de l'empresa biofarmacèutica Noscira i el Dr. Simó Schwartz del Centre en Investigació en Bioquímica i Biologia Molecular per a Nanomedicina (CIBBIM) del Vall d'Hebron Institut de Recerca. També intervindran a la jornada diversos investigadors de l'agregat UAB-CEI que presentaran els resultats de la seva recerca en aquest àmbit.

L'acte conclourà amb una sessió de networking i amb la presentació de pòsters per part d'alguns investigadors per tal de mostrar el seu treball i obtenir retroalimentació sobre la recerca en curs dels altres assistents a la conferència. El workshop ha comptat amb la direcció científica d'un comitè presidit pel Dr. Antoni Villaverde i amb la col·laboració del BioClúster UAB-CEI, el Barcelona Nanoclúster Bellaterra (bnc-b), el Parc de Recerca de la UAB (PRUAB) i el Centro de Investigación Biomédica en Red -Bioingeniería, Biomateriales y Nanomedicina- (Cïber-bbn).

Els interessats en assistir al Workshop us heu d'inscriure al següent enllaç:
Registration (free)

Podeu consultar el programa a: Workshop Programme

Més informació: www.uab.es/cei/workshop-nanomedicine

Dia: 5 de juny de 2012
Hora: de 10 h a 18 h
Lloc: Centre de Convencions de l'Hotel Campus UAB de Bellaterra · Cerdanyola del Vallès
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
13/02/14 Estudiar -  La UAB presenta els seus màsters i postgraus a la fira Entérate [+]
13/02/14 Estudiar -  L'Autònoma presenta els seus màsters i doctorats a la fira internacional QS Barcelona [+]
09/07/13 Formació -  Inscripció oberta al curs U2B: from University to Business [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona