Novetats a la matrícula dels màsters oficials del curs 2012-2013
26.07.2012 Estudiar  -  El procés de matriculació dels màsters oficials presenta enguany importants novetats. Si encara no t'has preinscrit a cap màster oficial i vols matricular-te durant aquest curs 2012-2013, t'informem que s'ha obert un període extraordinari de matrícula per a determinats màsters. Els interessats podeu contactar amb el coordinador a partir del dia 12 de setembre i fins al 17 d'octubre de 2012, per confirmar la disponibilitat de places i iniciar el procés de matrícula. El contacte amb el coordinador ho trobaràs a la fitxa del màster corresponent. Aquí trobareu també informació sobre aquests canvis i un simulador de preus de matrícula. Podeu consultar tota la programació 2012-2013 en el web de la UAB.

El Decret pel qual es fixen els preus per a la prestació de serveis acadèmics per al curs acadèmic 2012-2013 ha establert que el procés de matrícula d'aquest curs acadèmic requereix la realització de tràmits addicionals previs i/o posteriors. Atesa la rellevància dels canvis fixats en el decret, la UAB ha elaborat un Manual de Matrícula de Màster Universitari actualitzat amb la nova informació, i un document de Novetats de la matrícula dels estudis de màster universitari.
 
Es recomana llegir atentament aquest document, en el qual s'informa sobre totes les especificitats que s'han de tenir en compte durant el procés de matrícula d'aquest curs acadèmic 2012-2013 a la UAB.

La UAB també posa a disposició dels interessats un simulador de matrícula,que ajuda a orientar-se sobre l'import de la matrícula d'aquest curs. El simulador calcula el preu aproximat de la matrícula de l'estudiant i els imports que haurà de pagar en cada termini en cas que sol·liciti el fraccionament de la matrícula. El càlcul del simulador no té validesa a afectes de matrícula. El seu objectiu és que l'estudiant pugui simular el cost de la seva matrícula a partir de diferents supòsits, abans de formalitzar la matrícula a la UAB.

La UAB ofereix una programació de màsters amb caràcter oficial, preu públic i adaptats a l'espai europeu d'educació superior. Els màsters oficials tenen una durada fixa d'entre 60 i 120 crèdits segons indicacions del Ministeri. En funció de la formació prèvia de cada estudiant, el coordinador del màster podrà requerir cursar complements de formació (fins a un màxim de 60 crèdits).

En cas que necessiteu més informació, podeu adreçar les vostres consultes a masters.oficials@uab.cat.

Més informació
Màsters oficials
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
12/11/13 Formació -  Jornada sobre el Doctorat Internacional a la UAB [+]
25/10/13 Seminaris -  Bastenier parla del periodisme internacional en l'era digital [+]
18/09/13 Estudiar -  La Generalitat valida estudis de la UAB [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona