Matrícula d'estudiants assignats en segona assignació
Estudiants informant-se en una facultat 13.07.2012 Centres docents  -  El 27 de juliol comença el procés de matrícula de tots els estudiants assignats en segona assignació. El 26 de juliol l'Oficina de Preinscripció Universitària comunicarà als estudiants la plaça assignada entre la primera i la vuitena preferència.

Tots els estudiants assignats han de matricular-se el 27 o el 30 de juliol. Consulta al web de matrícula el dia i hora concret de la teva matrícula.

Si tens qualsevol dubte pots trucar el telèfon d'informació de matrícula 93 581 11 11 de 10 a 18 hores de dilluns a divendres.

Si t'assignen entre la segona i la vuitena preferència i vols intentar millorar la teva assignació, cal que sol·licitis continuar en el procés de reassignació. Pots fer la sol·licitud encara que t'hagis de matricular de la preferència que t'han assignat el dia 26 de juliol. Entra a la web https://accesnet.gencat.cat entre el 26 de juliol i el 10 de setembre i selecciona el botó:

"Continuar en el procés de reassignació de places"

El resultat de la reassignació es comunicarà el dia 14 de setembre.

Important: continuar en el procés de reassignació de places no és incompatible amb el fet de matricular-se a la plaça que t'han assignat. Fer la matrícula abans del dia 30 de juliol t'assegura que en cas de que no et puguin millorar la teva assignació al setembre no perds la plaça que t'han assignat el 26 de juliol.

Més informació
Matrícula
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
25/10/13 Seminaris -  Bastenier parla del periodisme internacional en l'era digital [+]
26/11/09 Formació -  Barcelona - México DF - Monterrey - Bogotá - Medellín [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona