La UAB, premiada a la Lliga de debat universitari
24.04.2012 Viure  -  Els representants de la UAB han rebut el premi de millor equip de la VIII Lliga de debat universitari, atorgat pels propis equips participants. A més, David Daura, membre del grup de la UAB juntament amb David Gutiérrez, ha estat reconegut com el millor orador segons el veredicte del jurat.

La competició, organitzada per la Xarxa Vives, ha tingut lloc a la Universitat de Vic del 16 al 20 d'abril amb la participació de nou universitats de Catalunya i el País Valencià. El primer premi del jurat ha estat per a l'equip de la UPF, que s'ha imposat a la final a la delegació de la UAB. 
 
El tema d'aquesta edició era "Els indignats, un nou corrent de pensament?". Durant la  competició, els equips no coneixien si s'hi havien de posicionar a favor o en contra fins uns minuts abans de començar cada enfrontament. El treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i la correcció tant semàntica com formal han estat els principals criteris de valoració del jurat, que enguany ha estat integrat per, entre altres personalitats, el president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, el cap del Gabinet de presidència del FC Barcelona, Gerard Guiu, la vicepresidenta de la secció filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, Gemma Rigau, i el periodista Albert Om.
 
Daura i Gutiérrez són estudiants de dret i membres fundadors del Grup d'oratòria de la Facultat de Dret. Al febrer van guanyar la competició de debat de la UAB, el premi de la qual era representar la universitat a la Lliga de la Xarxa Vives. No és el primer any que hi participen, doncs en l'edició de 2011, que va tenir lloc a la UPC, van ser també subcampions.
Més informació
VIII Lliga de debat universitari
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
07/02/05 Altres -  Premi de traducció Giovanni Pontiero [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona