El Dr. Joaquim Segalés i Coma nomenat nou Director del CReSA
IMG_nou_director_cresa 19.04.2012 Investigar  -  El Dr. Joaquim Segalés iniciarà el seu mandat a partir del proper 1 de maig de 2012. Durant els dos últims anys, Segalés ha ocupat el càrrec de responsable del subprograma de recerca del CReSA sobre malalties víriques endèmiques.

El Patronat del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) ha nomenat al Dr. Joaquim Segalés nou director del centre, i iniciarà el seu mandat a partir del proper 1 de maig de 2012. Substitueix així al Dr. Mariano Domingo Álvarez, qui ha dirigit el CReSA des de la seva creació, ja fa gairebé 12 anys.

El Dr. Segalés és Professor Titular del Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals de la Facultat de Veterinària de la UAB i investigador adscrit al CReSA. Tanmateix, durant els dos últims anys ha ocupat el càrrec de responsable del subprograma de recerca del CReSA sobre malalties víriques endèmiques. Després d'haver-se doctoraten Ciències Veterinàries per la UAB (1996), el Dr. Segalés es va diplomar per l'European College of Veterinary Pathologists (2000) i posteriorment per l'European College of Porcine Health and Management (2004).
 
La seva àmplia experiència en recerca s'ha centrat principalment en l'estudi de les malalties de víriques porcines, especialment en infeccions per circovirus porcí tipus 2 (PCV2). El Dr. Segalés compta amb més de 200 publicacions científiques (SCI), més de 240 comunicacions i 50 conferències en congressos nacionals i internacionals, ha dirigit 11 tesis doctorals i ha rebut 3 premis d'investigació en sanitat animal. A més, imparteix docència en diferents cursos i màsters, és revisor en múltiples revistes científiques i en projectes nacionals, i membre de diversos comitès científics.
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
13/02/14 Estudiar -  La UAB presenta els seus màsters i postgraus a la fira Entérate [+]
13/02/14 Estudiar -  L'Autònoma presenta els seus màsters i doctorats a la fira internacional QS Barcelona [+]
09/07/13 Formació -  Inscripció oberta al curs U2B: from University to Business [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona