<img src="/Xcelerate/graphics/novaUAB/interior/bgTorresAdnInterior.jpg" alt="Un cielo claro mirado desde las torres de la UAB"/>
Activitats del Servei de Llengües per Sant Jordi
Sant Jordi 2012 17.04.2012 General  -  Apropa't a les llengües i participa en les activitats de la Diada de Sant Jordi del Servei de Llengües i de la UAB. El Servei de Llengües organitza un taulell de llibres a les seves noves instal·lacions (edifici B4). També ens trobareu en una paradeta a la fira de col·lectius de la Plaça Cívica.

A l'entrada de l'edifici del Servei de Llengües hi haurà un taulell on hi trobareu llibres per triar i remenar. Si n'hi ha algun que us interessa el podeu agafar.

No s'ha de pagar res ni portar res a canvi, però si hi voleu col·laborar amb llibres que tingueu a casa i que vulgueu fer circular perquè poden interessar a algú, endavant!

A més, la UAB també ha preparat un conjunt d'activitats per a la comunitat universitària. A la Plaça Cívica hi haurà una fira de col·lectius de serveis i d'estudiants de la UAB, actuacions i activitats obertes a tothom. El Servei de Llengües participarà a la fira de col·lectius amb una paradeta on podreu jugar amb nosaltres a l’Emparaulats. Pel sol fet de participar-hi entrareu en el sorteig de dues entrades per al teatre.

Us hi esperem!

 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Notícies relacionades
06/03/15 Formació -  Francesc Parcerisas ocupa la càtedra Joan Corominas a la Universitat de Chicago [+]
20/01/15 Formació -  Si ets estudiant de nou accés, opta a un ajut econòmic de l'AGAUR per aprendre llengües! [+]
13/01/15 General -  La UAB t'ajuda a preparar-te per fer docència en anglès [+]
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2015 Universitat Autònoma de Barcelona