Aplicació BusosUAB
App_BusosUAB 26.10.2015 Mobilitat  -  “Busos UAB”. L'aplicació de mobilitat de la UAB

L'aplicació “Busos UAB”, desenvolupada per la UAB, facilita la mobilitat dins el Campus amb autobús i també d'accés i sortida.

L’aplicació s’ha desenvolupat a partir de les dades de posicionament de la flota de busos de la Universitat i permet la gestió del servei des d’una doble perspectiva: la de l’administració, que pot proveir el servei en funció de les necessitats de cada moment (servei a la demanda), i la de l’usuari, que pot saber en tot moment el temps restant de pas del bus per parada; així com conèixer les línies, el recorregut d’aquestes, les parades més pròximes des del lloc d’origen, etc.

L’aplicació està adaptada a plataforma web, Android i IOs. Per a consultar la plataforma web només cal fer clic
aquí i per a la seva adaptació al mòbil és tan senzill com capturar el codi QR que es mostra a la notícia. A partir d’aquí, l’usuari/a podrà crear l’accés directe a l’escriptori del mòbil, per a disposar de la informació d’una manera més ràpida i senzilla.

A més, a cada parada d’autobús s’han instal·lat codis QR amb aquesta informació per tal de facilitar l’accés a la informació.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Projecte Smart Mobility, un concepte que fa referència a l’aplicació de les noves tecnologies en la gestió de la mobilitat i que esdevindrà una nova línia estratègica del nou Pla de Mobilitat de la UAB.  

 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona