Viu a la UAB

Arxiu de notícies

La UAB, dins l'àmbit B-30

La Comissió Universitat-Empresa del Consell Social de la UAB, favorable al suport de l’òrgan al «hub» d’innovació en l’àmbit de la B-30

La Comissió Universitat-Empresa del Consell Social de la UAB ha aprovat informar favorablement el Ple del Consell que l’òrgan col·legiat aposti pel hub d’innovació en l’àmbit de la B-30, un projecte que l’Autònoma i el seu Parc de Recerca impulsen conjuntament amb Eurecat i amb l’Associació B-30. La Comissió ho ha decidit en la reunió del 7 de març, presidida per Mariona Serra.

+

Ple del Consell Social del març del 2018

El Consell Social de la UAB n’aprova les despeses pluriennals del Servei d’Informàtica, la llicència Microsoft Campus, el servei de telecomunicacions i l’agència de viatges

La Comissió Econòmica del Consell Social de l’Autònoma ha donat llum verd a les despeses pluriennals de la universitat per contractar l’explotació, l’administració i el suport del Servei d’Informàtica; la llicència Microsoft Campus; la compra conjunta del servei de telecomunicacions a través del CSUC, i el servei d’agència de viatges. Els acords s’han pres l’1 de març en una reunió extraordinària de la Comissió.

+

El Consell Social de la UAB aprova els complements retributius per mèrits de recerca del PDI

La Comissió Econòmica del Consell Social de la UAB ha aprovat els complements retributius addicionals per mèrits de recerca del personal docent i investigador (PDI) tant funcionari com contractat corresponents al 2017 a partir de l’avaluació de l’activitat investigadora duta a terme per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari (AQU) de Catalunya. El grup de treball econòmic de l’òrgan col·legiat ha pres aquesta decisió en la seva reunió del 19 de febrer, presidida per Tania Nadal, que també és vicepresidenta del Consell.

+

Àmbit B-30

Smart Money, Imagine Express i el ‘hub’ d’innovació en l’àmbit de la B-30, principals projectes universitat-empresa que el Consell Social de la UAB impulsarà aquest any

El programa Smart Money de transferència de coneixement, adreçat a investigadors de la UAB; el programa Imagine Express de creació de companyies al sector de la telefonia mòbil, i, també, el hub d’innovació en l’àmbit de la B-30, dirigit a empreses i institucions, són les principals iniciatives de col·laboració entre la UAB i el món empresarial que el Consell Social de la universitat impulsarà el 2018. La Comissió Universitat-Empresa del Consell del 14 de febrer, presidida per Mariona Serra, ha debatut diversos aspectes de l’última.

+

Dia Internacional de les Dones Treballadores

El passat 6 de març, la UAB va organitzar una jornada institucional per commemorar el Dia Internacional de les Dones Treballadores, i enguany ha fet un homenatge a la professora Montserrat Solsona, en un acte emmarcat en el 50è aniversari de la UAB. A més, durant tota la setmana es faran altres activitats al campus.

+

El Consell Social de la UAB tracta que el Centre d’Història de la Ciència es converteixi en un institut de recerca propi

La Comissió Acadèmica del Consell Social de l’Autònoma ha valorat que el Centre d’Història de la Ciència (CEHIC-UAB) tingui, d’ara endavant, la consideració d’institut de recerca propi de la universitat: l’Institut d’Història de la Ciència. En la reunió del 13 de febrer, presidida per Moisès Amorós, la comissió ha validat, de fet, informar-ne favorablement el Ple de l’òrgan col·legiat, que hi tindrà l’última paraula.

+