La UAB desenvolupa un simulador de preus de matrícula
16.07.2012 Estudiar  -  La Universitat Autònoma de Barcelona ha posat a disposició dels tots els estudiants que enguany es matricularan d'un grau, d'una titulació de 1r o 2n cicle o d'un màster oficial, un simulador de preus de matrícula. L'objectiu d'aquesta eina és orientar als alumnes sobre el preu total de la seva matrícula a partir dels preus fixats per la Generalitat.

El simulador calcularà el preu aproximat de la matrícula de l'estudiant i els imports que haurà de pagar en cada termini en cas que sol·liciti el fraccionament de la matrícula. El simulador l'informarà també del descompte que podrà obtenir si sol·licita la Beca Equitat.

Atès que aquest curs acadèmic la matrícula requereix de tràmits addicionals, és recomanable llegir amb atenció el document: NOVETATS DE L'AUTOMATRÍCULA I LA MATRÍCULA DE GRAU I D'ESTUDIS DE PRIMER I/O SEGON CICLE

El càlcul del simulador no té validesa a afectes de matrícula. El seu objectiu és que l'estudiant pugui simular el cost de la seva matrícula a partir de diferents supòsits, abans de formalitzar la matrícula a la UAB.

Més informació
Simulador de preus de matrícula
 Convertir a PDF 
Anar a Notícies
Contacta
Si tens algun dubte sobre una nota de premsa o desitges més informació
+34 93 581 4032
g.premsa@uab.es
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona