Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB)

La plataforma BiciZen guanya el Premi Bicimpuls 2023

20 març 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La plataforma col·laborativa BiciZen impulsada per l’ICTA-UAB va ser guardonada amb un Premi Bicimpuls 2023 concedit per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb l’objectiu de reconèixer les iniciatives que promouen l’ús de la bicicleta a la metròpolis.

PREMI BICIMPULSA 2023

La iniciativa BiciZen va ser premiada en la categoria de Projecte d’innovació o d’investigació relacionat amb la bicicleta. BiciZen és una plataforma col·laborativa basada en la ciència ciutadana que promou la ciclabilitat de les ciutats, mitjançant una aplicació mòbil. A través de l’app, els ciclistes comparteixen dades sobre aparcaments, seguretat i suggeriments d’infraestructures. Es tracta d’un projecte universitari liderat per l’investigador de l’ICTA-UAB Jordi Honey Rosés a través del grup de recerca City Lab Barcelona.

Com cada any, l’acte d’entrega dels Premis Bicimpuls, va esdevenir un espai de trobada per les entitats, persones usuàries de la bici i personal de l’AMB, que treballen i sumen esforços per promocionar l’ús de la bicicleta a la metròpolis de Barcelona. Durant l’acte es van donar a conèixer els projectes guanyadors d’aquesta 6a edició dels Bicimpuls en les diferents categories. En total es van premiar cinc candidatures amb una quantia de 3.000 € per cada premi entregat.

Dins de