Vés al contingut principal

L'ICTA-UAB, present a la UAB Barcelona Summer School

27 feb. 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB Barcelona Summer School ofereix enguany una àmplia oferta formativa d'assignatures de grau en una gran multitud d'àmbits que es duu a terme des de finals de juny a finals de juliol, una vegada finalitzat el curs acadèmic ordinari. Els investigadors de l’ICTA-UAB Graham Mortyn i Claudio Cattaneo coordinen dos dels cursos.

UAB Barcelona Summer School ICTA-UAB

La UAB Barcelona Summer School organitza la seva vuitena edició oferint un total de 29 cursos de tots els àmbits acadèmics (ciències, biociències, ciències de la salut, arts i humanitats, ciències socials i jurídiques i enginyeria). El dilluns 6 de febrer va obrir el seu període d’inscripció per a internacionals, nacionals i UAB.

L’investigador de l’ICTA-UAB Graham Mortyn coordinarà el curs Geography of Global Change, mentre que Claudio Cattaneo és el responsable del curs Ecological Economics and Degrowth Principles.

El curs Geography of Global Change és un curs integral (global) dissenyat per considerar de manera crítica molts aspectes de l'amenaça mediambiental actual, especialment el canvi climàtic. El curs comença amb els principis bàsics pels quals s'han d'avaluar tots els temes, incloent-hi les escales de temps espacials i temporals, els principis de “canvi” i molt més. Tot seguit, el curs continua amb les diferents esferes d'impacte de la Terra, incloent-hi l'atmosfera, els oceans i les superfícies terrestres. Es farà especial atenció als oceans, atesa la particular importància d'aquest àmbit al nostre planeta blau Terra.

El curs Ecological Economics and Degrowth Principles té com a objectiu presentar una nova perspectiva a l'àmbit econòmic relacionant-ho amb el medi ambient (límits planetaris) i els objectius de desenvolupament sostenible. Considera els límits de l'economia circular ecològica, els dilemes principals del creixement i les seves implicacions per a la societat i el medi ambient. Contrastarà les compensacions entre el creixement econòmic (i la creació de llocs de treball) i la protecció del medi ambient amb la justícia social i mostrarà la nova perspectiva del decreixement.

La llengua de docència majoritària serà l’anglès, tot i que alguns cursos tindran com a llengua vehicular el castellà. La UAB Barcelona Summer School es desenvolupa en dos períodes de tres setmanes, del 19 de juny al 7de juliol i del 10 al 28 de juliol, amb un horari de 9h a 12:30h. A més, la superació dels cursos implicarà la possibilitat d’incorporar a l’expedient acadèmic 6 o 12 crèdits ECTS. 

Aquesta vuitena edició aposta per continuar amb la presencialitat als cursos, sent aquesta la tònica majoritària als cursos que conformen la UAB Barcelona Summer School. Podeu consultar les especificitats de cada curs a la pàgina web de la UAB Barcelona Summer School

El preu dels cursos és de 910€ per a estudiants estrangers i no UAB, tot i que aquells que s’inscriguin abans de l’1de maig gaudiran d’un 20% de descompte a la matrícula. Per a estudiants UAB i Alumni, el preu és de 214€. 

La matrícula està oberta a través del web de la UAB Barcelona Summer School. 

 

 

Dins de