Vés al contingut principal

Ivan Savin, entre els cinc nominats de tot el món al premi USERN de Ciències Socials

19 oct. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L'investigador de l'ICTA-UAB Ivan Savin és un dels cinc millors candidats de tot el món seleccionats per al premi de la Xarxa Universal d'Educació i Investigació Científica (USERN) en l’àmbit de les Ciències Socials.

Ivan Savin ICTA-UAB

Per setè any consecutiu, la USERN organitza el seu congrés i festival de lliurament de premis el proper 10 de novembre de 2022 a Masqat, Oman.

El premi USERN és un guardó internacional que s'atorga anualment a científics o investigadors novells menors de 40 anys pels seus nous avenços o èxits en l'educació científica, la investigació o el servei a la humanitat en cinc grans camps científics que inclouen les Ciències Formals, les Ciències Físico-Químiques, les Ciències Biològiques, les Ciències Mèdiques i les Ciències Socials.

Aquest any, la USERN ha seleccionat més de 10.000 candidats i ha rebut més de 250 sol·licituds de possibles mereixedors del Premi USERN 2022. Els organitzadors han seleccionat els 5 millors candidats de cada camp, entre els quals hi ha Ivan Savin.

Ivan és un investigador postdoctoral del projecte de l'ERC "Anàlisi conductual-evolutiva de la política climàtica: Racionalitat limitada, mercats i interaccions socials" (EVOCLIM) a l'ICTA-UAB. Anteriorment, va treballar en el projecte KIT-BETA dedicat a les tecnologies, la creativitat i la sostenibilitat (2015-2018) i va ser postdoc durant quatre anys a la Universitat Friedrich Schiller i al Graduate College "The Economics of Innovative Change" (2011- 2015).

Es va doctorar al Departament d'Economia de la Universitat Justus Liebig de Giessen (Càtedra d'Econometria, supervisor Prof. Dr. Peter Winker) el 2011. El 2017 es va doctorar amb la tesi titulada "Aplicacions de l'optimització i modelització evolutiva en economia"

Així, els seus interessos de recerca inclouen els models basats en agents, l'economia de la innovació i l'anàlisi de la política climàtica.

 

Dins de