Vés al contingut principal

Investigadors ICTA-UAB reben el Premi Extraordinari de Doctorat

22 maig 2023
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Sis investigadors del programa de Doctorat en Ciència i Tecnologia Ambiental coordinat per l'ICTA-UAB van rebre divendres, 17 de novembre, a les 18 hores, el Premi Extraordinari de Doctorat per la seva tesi presentada durant el període 2020-2021.

PREMIATS PREMIS EXTRAORDINARIS
Alumni de l'ICTA-UAB

Els estudiants que van rebre el guardó són els investigadors de l’ICTA-UAB, Lewis Carl King, Pablo Knobel Guelar, Martí Rufí Salís i Susana Toboso Chavero. Els investigadors Cintia Romina Avila Mazzieri i Kaidi Hu van cursar el Doctorat vinculats al Departament d'Enginyeria Química. 

El premi, atorgat per l'Escola de Doctorat juntament amb l'Associació Alumni de la Universitat Autònoma de Barcelona, vol posar en valor l'esforç i la dedicació dels joves investigadors i la seva aportació a la generació de coneixement i avenç en les diferents àrees de la nostra Universitat. El premi és una convocatòria competitiva entre els investigadors la tesi doctoral dels quals ha rebut la qualificació d'excel·lència "Cum Laude" del tribunal.  
  
Programa Alumni

Coincidint amb el lliurament dels títols de Doctor i els Premis Extraordinaris de Doctorat, diversos exmembres de l'ICTA-UAB van ser rebuts per la direcció del centre, en el marc del programa Alumni. La directora Isabel Pont, i la secretaria Laura Talens van rebre a Mari Carmen Romera, Martí Rufí, Susana Toboso i Perla Zambrano en una trobada a l'ICTA-UAB en què va participar també XAvier Gabarrell, coordinador del programa Alumni.

Dins de