Vés al contingut principal

Bowen Gu, premi a la millor ponència al "Workshop on the Chinese Development Model"

13 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La investigadora de l'ICTA-UAB Bowen Gu va ser guardonada amb el Premi a la Millor Ponència al 1er Workshop Internacional sobre el Model de Desenvolupament Xinès, celebrat els dies 7 i 8 de juliol de 2022 a Barcelona sota el títol “Desafiant les teories econòmiques dominants per aconseguir un progrés sense precedents".

Bowen Gu

El taller, organitzat per la IQS School of Management de la Universitat Ramon Llull, tenia com a objectiu reunir les darreres contribucions acadèmiques que aborden les oportunitats i els desafiaments actuals que planteja el desenvolupament econòmic i social nacional de la Xina, així com els seus objectius a llarg termini.

La trobada també va permetre als ponents explorar com les reformes actuals i futures afectaran la seva prosperitat futura i les relacions globals. La Conferència va incloure oradors principals de renom, fòrums de taula rodona i sessions paral·leles.

El premi a la millor ponència, dotat amb 1.000 euros, es concedia a la millor feina feta per autors menors de 36 anys.

Bowen Gu va presentar el seu treball "Or negre i creixement verd: justícia mediambiental a l'economia xinesa basada en el carbó", elaborat a partir de les dades i els estudis desenvolupats al voltant de l'Atles de Justícia Ambiental (EJAtlas) de l'ICTA-UAB.

Dins de