30/11/2017

S'inicia el procès electoral per a la renovació 2017 de la Junta de Facultat i Juntes d'Unitats Docents en tots els seus sectors. Durant els dies 22 i 23 de novembre el professorat (sector A i B), els estudiants (sector C)  i el PAS (sector D) escolliran els seus representants, en dos votacions,  a la Junta de Facultat i a la Junta d'Unitat Docent, a la qual pertanyin i segons el cens publicat.
 
MOLT IMPORTANT Consulteu el CENS electoral

Facultat de Medicina - Junta de Facultat - Sectors A, B, C i D
 
Facultat de Medicina - Juntes d'Unitats Docents - Sectors A, B, C i D

 
Si no hi sou o bé esteu en una circumscripció equivocada haureu de sol·licitar la vostra incorporació o bé l'esmena corresponent entre els dies 18 d'octubre i 24 d'octubre, omplint el següent imprès (Formulari I) i presentar-ho a deganat, en cas contrari no podreu votar ni tampoc presentar la vostra candidatura.
 
Per votar us haureu d'identificar amb el vostre NIU i la contrasenya. S'ha de tenir en compte que no haureu votat fins que no confirmeu el vot (no hi haurà prou validant-lo).  Cada votant podrà emetre el seu vot tants cops com vulgui dins del període actiu de votació, però només es comptabilitzarà el sentit del seu darrer vot.