Màster Universitari en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat

Els ecosistemes i la seva biodiversitat només es poden gestionar i conservar quan es poden mesurar i interpretar adequadament. Vols implicar-te en aquest repte?

Informació general

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Tancada
 • Places: 30 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025.

 • Idioma: A l'especialitat d'Ecologia Terrestre les classes s'imparteixen en castellà. A la de Gestió i Diversitat de Fauna i Flora les classes són majoritàriament en castellà i algunes també en català i en anglès. En ambdues especialitats les lectures i materials de classe són fonamentalment en anglès. Els seminaris convidats poden ser també en anglès
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Biociències

Ets una persona interessada en l’ecologia terrestre? Vols treballar en la gestió de la diversitat? En el màster en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat coneixeràs els processos implicats en el funcionament dels ecosistemes terrestres, com se’n pot mitigar el deteriorament futur en un context de canvi ambiental global, i com es duu a terme la gestió i la conservació dels recursos naturals biològics (fauna i flora).

El màster s’organitza en dues especialitats: Ecologia Terrestre i Gestió i Diversitat de Fauna i Flora, amb una formació comuna en eines metodològiques (modelització, estadística i sistemes d’informació geogràfica). En l’especialitat d’Ecologia Terrestre, la formació es complementa amb mòduls sobre fonaments i aproximacions a la recerca i disseny d’experiments i tècniques de mesura. En l’especialitat de Gestió i Diversitat de Fauna i Flora, la formació es complementa amb mòduls sobre gestió i aplicacions de la diversitat animal i evolució i anàlisi del paisatge vegetal. També es fa un treball final de màster, que es pot desenvolupar dins del programa de mobilitat internacional.

Sortides professionals

Les principals sortides professionals dels estudiants del màster són:

1. Investigadors a institucions acadèmiques i de recerca en l'àmbit de l'ecologia, la biologia ambiental i el medi ambient o a centres de recerca del sector comercial (industria o agències fito o zoosanitàries, agroalimentàries).

2. Professionals experts en gestió d'espais protegits i dels recursos biològics a l'administració, a departaments de medi ambient de grans empreses, o a empreses de comunicació, d'estudis ambientals o dels sectors fito o zoosanitari i agroalimentari.

La darrera enquesta d'inserció laboral indica que el 80% dels estudiants que han cursat el màster tenen una feina en temàtiques relacionades amb aquest al cap d'un any de la seva finalització.

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster

Opta a 1 de les 4 beques d'estiu del CREAF

Volem inspirar el teu recorregut científic per l'ecologia!

Institucions participants:

CREAF
IRTA
CSIC

Informació addicional

https://www.instagram.com/creaf_ecologia/
https://www.youtube.com/user/CREAFecologia

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació