Māster Oficial - Ecologia Terrestre i Gestiķ de la Biodiversitat

Presentaciķ

El màster d'Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat està adreçat a estudiants interessats en conèixer els processos implicats en el funcionament dels ecosistemes terrestres i les opcions per tal de mitigar el seu deteriorament futur en un context de canvi ambiental global, així com estudiants interessats en la gestió i conservació dels recursos naturals biològics (fauna i flora).

El màster té una durada d'un curs acadèmic (60 ECTS) i s'organitza en dues especialitats: Ecologia Terrestre i Gestió i Diversitat de Fauna i Flora (marina i terrestre).

La formació comuna a les dues especialitats se centra en l'aportació d'eines metodològiques (modelització, estadística i sistemes d'informació geogràfica). En l'especialitat d'Ecologia Terrestre, la formació es complementa amb mòduls sobre fonaments i aproximacions a la recerca (a partir de lectures dirigides) i disseny d'experiments i tècniques de mesura (mitjançant visites i estades de recerca). En l'especialitat de Gestió i Diversitat de Fauna i Flora, la formació es complementa amb mòduls sobre gestió i aplicacions de la diversitat animal i evolució i anàlisi del paisatge (vegetal).

Dins cadascuna de les especialitats la formació es completa amb l'elaboració d'un treball final de màster.

El màster dona accés als estudis de Doctorat en Ecologia Terrestre (http://www.creaf.cat/phd-program-terrestrial-ecology), ofert pel CREAF i la UAB (amb menció d'excel·lència), i als estudis interuniversitaris de Doctorat en Biodiversitat de la UAB i la UB (amb menció d'excel·lència).

Tríptic informatiu del màster d'Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat

Llistat de conferències inaugurals del màster d'Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat

 

Sortides professionals

Les principals sortides professionals dels estudiants del màster són:

1. Investigadors a institucions acadèmiques i de recerca en l'àmbit de l'ecologia, la biologia ambiental i el medi ambient o a centres de recerca del sector comercial (industria o agències fito o zoosanitàries, agroalimentàries).

2. Professionals experts en gestió d'espais protegits i dels recursos biològics a l'administració, a departaments de medi ambient de grans empreses, o a empreses de comunicació, d'estudis ambientals o dels sectors fito o zoosanitari i agroalimentari.

La darrera enquesta d'inserció laboral indica que el 80% dels estudiants que han cursat el màster tenen una feina en temàtiques relacionades amb aquest al cap d'un any de la seva finalització.

Horaris

Podeu consultar els horaris del curs actual accedint al següent enllaç:

Māster Oficial UAB

30 places
Presencial.
Rčgim d'estudi:
Temps complet.
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Centre: Facultat de Biocičncies
https://www.uab.cat/biociencies/
Idioma:A l'especialitat d'Ecologia Terrestre les classes s'imparteixen en castellā. A la de Gestiķ i Diversitat de Fauna i Flora les classes sķn majoritāriament en castellā i algunes també en catalā i en anglčs. En ambdues especialitats les lectures i materials de classe sķn fonamentalment en anglčs. Els seminaris convidats poden ser també en anglčs
Institucions participants:CREAF
IRTA
CSIC

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster https://www.instagram.com/creaf_ecologia/
https://www.youtube.com/user/CREAFecologia