Màster oficial en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat

Els ecosistemes i la seva biodiversitat només es poden gestionar i conservar quan es poden mesurar i interpretar adequadament. Vols implicar-te en aquest repte?

Admissió Màster Oficial - Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat

Calendari general

Del 11 de gener al 4 d'octubre de 2021.
Dins aquest termini general, cada centre docent estableix els seus períodes de preinscripció, que poden variar d'aquest calendari general de referència.
Consulta el període d'admissió del màster en l'apartat específic "Calendari d'admissió del centre docent".

Calendari d'admissió del centre docent

La Facultat de Biociències, obrirà la preinscripció on line dels seus màsters, el 11 de gener de 2021.

El calendari específic de resolucions dels màsters oficials de la Facultat de Biociències decidit per la Comissió de Màsters és el següent:

  • 1r Període:Del dia 11 de gener al dia 21 de març de 2021. La data prevista de resolució serà a partir del 16 d'abril. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants. Els estudiants “Admesos” i “Admesos condicionals” han de pagar la Prematrícula abans del 13 de juny per garantir la seva plaça.
  • 2n Període: Del dia 22 de març al dia 13 de juny del 2021. La resolució està prevista el 28 de juny. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants. Els estudiants “Admesos” i “Admesos condicionals” han de pagar la Prematrícula abans del 19 de juliol per a garantir la seva plaça.
  • 3r Període: Aquest període només s’obrirà si queden places vacants després de la resolució del 1r i 2n període. Del dia 14 de juny al dia 5 de setembre de 2021. La resolució està prevista el 17 de setembre. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants. En aquest període no es pot realitzar el pagament de la Prematrícula. NOTA: Atesa la disponibilitat de places al màster s’obre el tercer període de preinscripció.

Important: Tant si el resultat de la teva admissió és "Admès" o "Admès condicional", pagar la Prematrícula garantirà la teva plaça. Si no fas efectiu el pagament de la Prematrícula abans de la data indicada, la teva sol·licitud passarà a estar en "Llista d'espera".