Presentaciķ

El Màster Universitari en Drets Sociolaborals ofereix una formació especialitzada en l’àmbit del Dret del Treball i de la Seguretat Social.

Els continguts del Màster possibiliten tant donar una formació adequada a tots aquells professionals de l'àmbit de les relacions sociolaborals, com establir una carrera investigadora de qualitat que permeti continuar els estudis a través dels programes de doctorat.

L'ordenament jurídic laboral i de protecció social requereix professionals qualificats amb capacitat per perfeccionar les normes, per formular propostes d'interpretació d'aquestes i per adaptar-les permanentment d'acord amb les normes sociolaborals supraestatals i internacionals. Aquests objectius esdevenen possibles a través d’un rigorós plantejament d’estudi teòricopràctic de l’ordenament jurídic espanyol amb vocació d’obertura envers l’alumnat internacional.

La formació de l’alumnat del perfil professionalitzador es completa amb la realització de pràctiques en despatxos d’advocats, assessories o departaments de recursos humans d’empreses, entre altres entitats col·laboradores.

Sortides professionals

El Màster Universitari en Drets Sociolaborals potencia les sortides professionals de les persones que volen dedicar-se a l'activitat d'assessorament laboral i de Seguretat Social (graduats socials, advocats, altres professionals) o bé a la gestió de recursos humans a l'empresa o a l'Administració Pública. Alhora, el Màster permet una completa actualització a professionals en exercici en atenció als canvis freqüents i profunds experimentats per la normativa laboral i de Seguretat Social. Així mateix, el Màster recull un perfil investigador dissenyat per a les persones que volen dedicar-se a la recerca.

Horaris

Màster Drets Sociolaborals: calendari i horaris curs 2020-2021

Māster Oficial UAB

30 places
Presencial
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 10/01/2020
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.
Centre: Facultat de Dret
https://www.uab.cat/dret/
Idioma:Castellā.

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://www.uab.cat/departament/dret-public-ciencies-historicojuridiques/