Presentaciķ

El Màster Universitari en Drets Sociolaborals ofereix una formació especialitzada en l’àmbit del Dret del Treball i de la Seguretat Social.

Els continguts del Màster possibiliten tant donar una formació adequada a tots aquells professionals de l'àmbit de les relacions sociolaborals, com establir una carrera investigadora de qualitat que permeti continuar els estudis a través dels programes de doctorat.

L'ordenament jurídic laboral i de protecció social requereix professionals qualificats amb capacitat per perfeccionar les normes, per formular propostes d'interpretació d'aquestes i per adaptar-les permanentment d'acord amb les normes sociolaborals supraestatals i internacionals. Aquests objectius esdevenen possibles a través d’un rigorós plantejament d’estudi teòricopràctic de l’ordenament jurídic espanyol amb vocació d’obertura envers l’alumnat internacional.

Actualment, els canvis socials se succeeixen amb tanta rapidesa i intensitat que és imprescindible potenciar estudis avançats que donin resposta tant a les noves exigències del món del treball del present i del futur immediat, com a la necessitat de potenciar la recerca en el marc de la Universitat.

La formació de l’alumnat del perfil professionalitzador es completa amb la realització de pràctiques en despatxos d’advocats, assessories o departaments de recursos humans d’empreses, entre altres entitats col·laboradores.

Sortides professionals

El Màster Universitari en Drets Sociolaborals potencia les sortides professionals de les persones que volen dedicar-se a l'activitat d'assessorament laboral i de Seguretat Social (graduats socials, advocats, altres professionals) o bé a la gestió de recursos humans a l'empresa o a l'Administració Pública. Alhora, el Màster permet una completa actualització a professionals en exercici en atenció als canvis freqüents i profunds experimentats per la normativa laboral i de Seguretat Social. Així mateix, el Màster recull un perfil investigador dissenyat per a les persones que volen dedicar-se a la recerca.

Horaris

En aquest enllaç podeu consultar els horaris i espais reservats SETMANALMENT

Māster Oficial UAB

30 places
Presencial
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Centre: Facultat de Dret
https://www.uab.cat/dret/
Idioma:Castellā.

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://www.uab.cat/departament/dret-public-ciencies-historicojuridiques/