Màster universitari en Drets Sociolaborals

Vols dedicar-te a l’assessorament laboral i la Seguretat Social o bé a la gestió de recursos humans a l'empresa o a l'Administració Pública? Vols dedicar-te a la recerca? Aquest és el teu Màster

Informació general

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 01/02/2022
  Veure el calendari
 • Places: 30 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2022-2023.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2022-2023.

 • Idioma: Castellà.
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Dret
El Màster Universitari en Drets Sociolaborals ofereix una formació especialitzada en l’àmbit del Dret del Treball i de la Seguretat Social.

Els continguts del Màster possibiliten tant donar una formació adequada a tots aquells professionals de l'àmbit de les relacions sociolaborals, com establir una carrera investigadora de qualitat que permeti continuar els estudis a través dels programes de doctorat.

L'ordenament jurídic laboral i de protecció social requereix professionals qualificats amb capacitat per perfeccionar les normes, per formular propostes d'interpretació d'aquestes i per adaptar-les permanentment d'acord amb les normes sociolaborals supraestatals i internacionals. Aquests objectius esdevenen possibles a través d’un rigorós plantejament d’estudi teòricopràctic de l’ordenament jurídic espanyol amb vocació d’obertura envers l’alumnat internacional.

La formació de l’alumnat del perfil professionalitzador es completa amb la realització de pràctiques en despatxos d’advocats, assessories o departaments de recursos humans d’empreses, entre altres entitats col·laboradores.

Sortides professionals

El Màster Universitari en Drets Sociolaborals potencia les sortides professionals de les persones que volen dedicar-se a l'activitat d'assessorament laboral i de Seguretat Social (graduats socials, advocats, altres professionals) o bé a la gestió de recursos humans a l'empresa o a l'Administració Pública. Alhora, el Màster permet una completa actualització a professionals en exercici en atenció als canvis freqüents i profunds experimentats per la normativa laboral i de Seguretat Social. Així mateix, el Màster recull un perfil investigador dissenyat per a les persones que volen dedicar-se a la recerca.

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Drets Sociolaborals Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació