Cicle Formatiu de Grau Superior en Transport i Logística

Formació d’orientació pràctica en planificació i gestió del transport de mercaderies i de viatgers a nivell nacional i internacional i d'activitats logístiques empresarials, amb èmfasi en l’aprenentatge d’anglès, francès i xinès comercial.

Campus virtual i altres espais

El campus virtual de la UAB és la plataforma que utilitza el Centre de Formació Professional Fundació UAB per a gestionar els diferents recursos educatius de cada unitat formativa, així com a eina de comunicació entre el professorat i l’alumnat i l’administració del centre.

Les aules formatives es troben equipades amb projector, ordinador, connexió a internet, pantalla, micròfon i altaveus, i estan preparades per a la docència en streaming. A més també es disposa d'aules tècniques, específiques per a la formació pràctica.

El centre disposa de sales d’estudi per als alumnes equipades amb ordinadors i que poden ser utilitzades fora de l’horari lectiu per a realitzar treballs, activitats, impressions i fotocòpies.

Equipaments

Les instal·lacions del Centre de Formació Professional Fundació UAB es troben al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en l’entorn natural de Bellaterra.

Tots els estudiants dels Cicles Formatius de la Fundació UAB gaudeixen dels serveis que ofereix la UAB: la xarxa de biblioteques, el Servei d’Activitat Física (SAF), que gestiona les instal·lacions esportives de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), entre d’altres. Per a mes informació cliqueu en el següent enllaç.

Vila Universitària

El complex residencial de la UAB, ofereix 2000 places d’allotjament. Els seus apartaments s’ubiquen en un entorn privilegiat a tan sols 25 minuts de Barcelona. Saber més.

Cursos de català

La Fundació UAB ofereix cursos de català gratuïts per alumnes de fora de Catalunya: nivell bàsic de català (1) i nivell bàsic de català 2.

Cursos semipresencials gratuïts