Cicle Formatiu de Grau Superior en Transport i Logística

Formació d’orientació pràctica en planificació i gestió del transport de mercaderies i de viatgers a nivell nacional i internacional i d'activitats logístiques empresarials, amb èmfasi en l’aprenentatge d’anglès, francès i xinès comercial.

Preinscripció i reserva de plaça

El període de preinscripció i reserva de plaça per als cicles formatius de grau superior (CFGS) és de març a juny (ambdós inclosos).
 
Per formalitzar la preinscripció cal emplenar la sol·licitud on-line a l'apartat Tràmits en línia del centre, amb la documentació necessària segons l'accés.  

Consulta més informació sobre el tràmit i la documentació

Només es tindran en compte les sol·licituds de preinscripció en què s'acrediti el pagament d’aquest import i s’ordenaran per rigorós ordre de pagament. La quantitat de 500,00 euros abonada es descomptarà de l’import total de la matrícula.


Anul·lació de la reserva de plaça

Només es retornarà l'import de la reserva de plaça en el cas d'anul·lació del programa, o bé quan s'hagi produït un error imputable a l'escola. També es retornarà en el cas d’estudiants extracomunitaris a qui s’hagi denegat el visat (sempre que presentin un document acreditatiu). Excepcionalment, es podrà valorar la devolució de la reserva de plaça de les sol·licituds presentades abans de l’inici del període de matrícula, sempre que la persona interessada al·legui causes personals sobrevingudes i justificades que no li permetin el seguiment normal del curs.
 

Cancel·lació del programa

El centre es reserva el dret de cancel·lar el programa excepcionalment en el cas que no existeixi el nombre suficient de candidats/es per cursar-lo o per un altre motiu justificat.