Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Sociologia

La combinació de la sociologia amb la ciència política i la gestió pública forma professionals amb una elevada capacitat analítica sobre les institucions i el comportament individual i col·lectiu

Informació general

 Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Sociologia

T’interessen els processos polítics i la vida social? T’agradaria comprendre l’origen dels conflictes i la desigualtat per trobar-hi solucions? Aquest doble grau et proporciona les eines per analitzar els comportaments de les persones, institucions i col·lectius des d’una perspectiva de coneixement objectiu.

Els tutors d’arrelament et donen suport i orientació per adaptar-te amb èxit al fort ritme acadèmic que exigeix aquesta titulació. Pots afrontar les teves inquietuds polítiques i socials amb una capacitat d’anàlisi i reflexió més gran a través de la formació en les bases teòriques i pràctiques que expliquen una part important dels problemes socials i polítics actuals.

L’objectiu és formar professionals d’alt nivell que puguin actuar en els diversos àmbits polítics i administratius, amb un coneixement vàlid i fiable basat en la recerca sobre els fenòmens que susciten debat públic (desigualtat, educació, gènere, migracions, política social) i una preparació profunda sobre l’estructura social, la metodologia i les tècniques de recerca sociològiques.

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia compta amb diversos centres de recerca que generen una intensa activitat intel·lectual, i garanteix una alta qualificació científica del professorat i la millor formació dels estudiants.

Sortides professionals

Aquesta formació combinada és especialment adequada per a l’activitat en àmbits lligats a les institucions polítiques i administratives i a la recerca social.
  • Alts cossos administratius.
  • Diplomàcia.
  • Tercer sector: dinamització i gestió de projectes en fundacions, associacions, ONG, partits, sindicats, organitzacions socials.
  • Assessoria i gestió en ONG, sindicats, partits, multinacionals i mitjans de comunicació.
  • Gabinets d'informació d'empreses i organismes nacionals i internacionals.
  • Àmbit acadèmic: recerca universitària i en fundacions; docència universitària i en ensenyament secundari; formació continuada dins l'empresa.
  • Enquestes d'opinió, estudis de mercat, màrqueting i comunicació.
  • Gestió de projectes públics (càrrecs directius i tècnics).

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Més informació