Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Dret

El doble grau que et permet adquirir alhora un ampli coneixement de la política contemporània i una completa formació jurídica, amb tots els avantatges del campus integrat de la UAB

Informació general

Amb el doble grau en Ciència Política i Gestió Pública i Dret et formaràs com a professional d’alt nivell per a actuar en els diversos àmbits polítics i administratius (Administració pública, govern, parlament, institucions internacionals, organitzacions polítiques, etc.) amb ple coneixement i domini del llenguatge i de les tècniques del món jurídic. Aquesta combinació encara és infreqüent al nostre país, però la complexitat i exigència tècnica de la política contemporània la fan molt necessària.

Pel caràcter de campus integrat, la UAB reuneix les condicions òptimes per desenvolupar aquests estudis combinats. Cursaràs les matèries del grau en Dret al matí i les matèries del grau en Ciència Política i Gestió Pública a la tarda. Tant la Facultat de Dret com la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia destaquen per impulsar la internacionalització dels seus estudiants (ambdues disposen d’un important teixit d’aliances i convenis d’intercanvi amb un gran nombre d’universitats nacionals i estrangeres) i la realització de pràctiques per facilitar la transició de la universitat a l’exercici professional.

Sortides professionals

Aquesta formació combinada és especialment adequada per a l’activitat en àmbits lligats a les institucions polítiques i les administracions públiques, com ara els alts cossos administratius, el cos diplomàtic, l’assessoria a empreses i mitjans de comunicació, les organitzacions internacionals, com les Nacions Unides, el Consell d'Europa o entitats supranacionals com la Unió Europea, l’assessoria i la gestió en entitats diverses (ONG, partits polítics i organitzacions socials), les fundacions i els centres de recerca.

Testimonis

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Més informació