Accés Grau de Geografia i Ordenació del Territori (en línia)

Taula d’accés

Aquest grau no ofereix accés per a nous estudiants de 1r curs a partir del curs 2018/2019. Si el trobes interessant, et recomanem que visitis el grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial.

 

Perfil de l’estudiant

Si el teu perfil compleix alguna d’aquestes característiques...
  • Busques una carrera online que et permeti entendre les interrelacions que es donen en el món actual?
  • Ets una persona interessada pels problemes socials i ambientals però no tens prou flexibilitat horària?
  • Et sents implicat/da amb el teu poble o barri i col·labores amb entitats locals, col·lectius i/o associacions de defensa del territori?
  • Tens sensibilitat per algunes qüestions clau de la nostra actualitat (migracions, urbanització incontrolada, canvi climàtic, energies renovables, desigualats de gènere, classe social, cultura, edat...)?
  • Si no tens clar què estudiar i busques moltes disciplines en una!
  • T’agrada el treball de camp, les excursions, llegir mapes, planificar rutes, viatjar, i sempre t’ha agradat saber per on anaves?
  • Ja tens una formació però busques una segona carrera que serveixi de complement a la teva expertesa i/o necessites ampliar horitzons
  • Si treballes però vols continuar formant-te i vols obtenir un títol universitari que et permeti canviar i/o ascendir a la feina que tens? 

Taules d’adaptacions

Amb l'extinció progressiva dels plans d'estudis de llicenciatura, els alumnes que no puguin finalitzar els estudis abans de la seva extinció, hauran de sol·licitar l'equiparació als plans d'estudis de grau.

Per més informació sobre reconeixement i transferència de crèdits, es pot consultar aquest enllaç: 

Reconeixement i transferència de crèdits

 

Informació relacionada sobre l’accés

Consulta tota la informació relacionada amb les vies d’accés a la universitat: estudiants de batxillerat, estudiants de CFGS, majors de 25 anys, majors de 45 anys.

També trobaràs informació d’altres vies d’accés (acreditació d'experiència laboral, canvi d'estudis universitaris espanyols, canvi d’estudis universitaris estrangers), o vies d'accés per a estudiants internacionals no titulats (estudiants internacionals: batxillerat UE, estudiants internacionals: batxillerat no UE) i per alumnes titulats (reincorporacions, universitaris UE, universitaris no UE i titulats universitaris).