Màster Universitari en Osteopatia

Les Escoles Universitàries Gimbernat són capdavanteres en l'ensenyament de l'osteopatia. Ofereixen un programa complert i equilibrat, tant en la distribució del temps com en els continguts

Pla d'estudis Màster Oficial - Osteopatia

Equipaments

Les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà disposen de les infraestructures, els equipaments i els serveis necessaris per impartir i donar suport als estudis que ofereixen.

L’edifici de l’escola compta amb una superfície superior als 9.000 metres quadrats, distribuïts en quatre plantes, i està dissenyat especialment per a la funció docent. Tots els espais on es desenvolupa la formació teòrica i pràctica són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

  • Aules de teoria amb capacitat per a un centenar de persones. Totes disposen d’ordinador amb accés a Internet, canó de projecció, pantalla, pissarra i accés Wi-Fi.
  • Campus virtual sustentat en la plataforma Moodle, que serveix d’infraestructura de suport a la docència.
  • Aula d’ordinadors, amb 110 equips informàtics i un servidor d’impressió en règim d’autoservei. Els estudiants també tenen a la seva disposició diverses sales d’estudi que estan obertes durant 12 hores diàries ininterrompudament.
  • Biblioteca de 267 metres quadrats de superfície. Té 220 llocs de lectura, dels que 184 corresponen a la sala de lectura i 36 a la sala d’estudi. També és possible accedir de forma remota als recursos online.
  • Connexió Wi-Fi oberta a tot l’edifici. A totes les aules i passadissos centrals existeixen punts de recàrrega per a portàtils i dispositius mòbils.