Màster Universitari en Osteopatia

Les Escoles Universitàries Gimbernat són capdavanteres en l'ensenyament de l'osteopatia. Ofereixen un programa complert i equilibrat, tant en la distribució del temps com en els continguts

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 27 al 31 de maig: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

Osteopatia és el nom que en l'any 1874, el metge nord-americà A Taylor Still, va posar als procediments terapèutics, exclusivament manuals, que utilitzava per tractar malalties i cuidar la salut de les persones. Va observar l'estreta relació que existeix entre l'estructura i la funció, entre el sistema musculoesquelètic i els sistemes orgànics i del bon funcionament de tots dos com a base necessària per gaudir d'una bona salut.

L'osteopatia es fonamenta en el contacte manual per al diagnòstic i el tractament. Respecta la relació de cos, ment i esperit en la salut i en la malaltia, posant èmfasi en la integritat estructural i funcional del cos i en la tendència intrínseca d'aquest per la seva autocuració. Aquest enfocament holístic de l'atenció dels pacients i de la curació es fonamenta en el concepte de que l'ésser humà és una unitat dinàmica funcional, en què totes les peces estan interelacionades. La intervenció es realitza abordant les àrees de tensió dels teixits o disfunció entre les estructures que poden impedir el funcionament normal dels mecanismes osteo-múscul-articulars, orgànics, neuronals, vasculars o bioquímics.

Sortides professionals

L'àmbit d'ocupació dels titulats en aquest màster és el següent:
  • Centres d’Osteopatia
  • Centres de Fisioteràpia
  • Centres d’Assistència Primària i Assistència Especialitzada
  • Clíniques i Hospitals
  • Consultes privades
  • Atenció domiciliària
  • Centres i instal·lacions esportives

Pràctiques

Informació addicional

https://www.eug.es/ca/estudis/master-oficial-en-osteopatia/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Osteopatia

Més informació