Màster Universitari en Ciència Política / Political Science

Formació avançada en anàlisi política per a futurs analistes, consultors o assessors polítics, en anglès i en un entorn internacional i multidisciplinari

Informació general

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de curs 30/09/2024
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Tancada
 • Places: 25 places
 • Horaris: Matí i tarda
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025.

 • Idioma: Anglès
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

T’interessa la ciència política? El màster proporciona formació teòrica i metodològica imprescindible per als estudiants que desitgin iniciar-se en la recerca acadèmica amb l’objectiu d’accedir a estudis de doctorat o bé de desenvolupar les seves habilitats com a analistes, consultors o assessors polítics.

Vols estudiar en un entorn internacional? El màster, que s’imparteix en anglès, rep estudiants amb un perfil internacional i multidisciplinari. Hi són benvinguts estudiants graduats en Ciència Política, així com en altres disciplines de les ciències socials.

Hi participen professors i investigadors del Departament de Ciència Política de la UAB, així com professors procedents d’altres universitats i institucions d’àmbit nacional i internacional.

Ofereix un programa d’estudis que capacita l’estudiant per adaptar-se a entorns professionals altament qualificats en els àmbits de la recerca, l’Administració pública, les institucions polítiques, les organitzacions de caràcter públic i les organitzacions polítiques de representació d’interessos i no governamentals, així com el sector privat en les seves relacions amb el sector públic.

Sortides professionals

El màster en Ciència Política ofereix un programa d'estudis avançats que capacita l'estudiant per adaptar-se a entorns professionals altament qualificats en els àmbits següents:

Recerca: investigació en política avançada, activitats que permetin aportar nous avenços al coneixement científic de la disciplina, anàlisi exhaustiu i rigorós sobre fenòmens polítics complexos, i transmissió de coneixement en formats adaptats a diferents tipus de públic.

Administració pública: tasques de direcció, gestió, coordinació, estudi, avaluació i planificació en qualsevol de les administracions públiques, institucions polítiques i organitzacions de caràcter públic que operen en l'àmbit internacional, europeu, estatal, autonòmic i local.

Organitzacions polítiques, de representació d'interessos i no governamentals: tasques de direcció, planificació estratègica, estudi, assessoria, coordinació i comunicació en el si de les organitzacions.

Sector privat: funcions d'assessorament, consultoria i assistència altament qualificada a les administracions públiques, institucions polítiques, organitzacions de caràcter públic, organitzacions polítiques de representació d'interessos i no governamentals, així com al sector privat en les seves relacions amb el sector públic.

Informació addicional

http://master-ciencia-politica.uab.cat

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Ciència Política / Political Science Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació