Màster Oficial - Ciència Política / Political Science

Presentació

El màster en Ciència Política de la UAB ofereix formació avançada en anàlisi política. El màster proporciona formació teòrica i metodològica imprescindible per als estudiants que desitgin iniciar-se en la investigació acadèmica amb l'objectiu d'accedir a estudis de doctorat o bé de desenvolupar les seves habilitats com a analistes, consultors o assessors polítics. Els estudiants del màster de Ciència Política tenen un perfil molt internacional i multidisciplinari. El màster dóna la benvinguda a estudiants graduats en ciència política així com en altres disciplines de les ciències socials.

Participen al màster professors i investigadors del Departament de Ciència Política de la UAB, així com professors procedents d'altres universitats i institucions d'àmbit nacional i internacional.

Sortides professionals

El màster en Ciència Política ofereix un programa d'estudis avançats que capacita l'estudiant per adaptar-se a entorns professionals altament qualificats en els àmbits següents:

Recerca: investigació en política avançada, activitats que permetin aportar nous avenços al coneixement científic de la disciplina, anàlisi exhaustiu i rigorós sobre fenòmens polítics complexos, i transmissió de coneixement en formats adaptats a diferents tipus de públic.

Administració pública: tasques de direcció, gestió, coordinació, estudi, avaluació i planificació en qualsevol de les administracions públiques, institucions polítiques i organitzacions de caràcter públic que operen en l'àmbit internacional, europeu, estatal, autonòmic i local.

Organitzacions polítiques, de representació d'interessos i no governamentals: tasques de direcció, planificació estratègica, estudi, assessoria, coordinació i comunicació en el si de les organitzacions.

Sector privat: funcions d'assessorament, consultoria i assistència altament qualificada a les administracions públiques, institucions polítiques, organitzacions de caràcter públic, organitzacions polítiques de representació d'interessos i no governamentals, així com al sector privat en les seves relacions amb el sector públic.

Horaris

Màster Oficial UAB

30 places
Presencial
Crèdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Inici de curs 30/09/2019
Centre: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
https://www.uab.cat/politiques-sociologia/
Idioma:Anglès

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://master-ciencia-politica.uab.cat