Autoinforme i Acreditacions

Autoinforme d'acreditació presentat per la Facultat de Dret per l'acreditació de les següents titulacions: Màster d'Advocacia, Màster en Dret Empresarial, Màster en Drets Sociolaborals i Màster d'Integració Europea

El 20 de novembre de 2019 es publica l'Autoinforme d'acreditació presentat per la Facultat de Dret per l'acreditació de les següents titulacions: Màster d'Advocacia, Màster en Dret Empresarial, Màster en Drets Sociolaborals i Màster d'Integració Europea.

Es pot consultar en aquest enllaç
 Visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CAE) a la Facultat de Dret el 18 de febrer

Benvolgudes/ts,

En data dimarts 18 de febrer de 2020 ens visita el CAE per a finalitzar el procés d'acreditació dels MU Dret Empresarial. MU Drets Sociolaborals i MU Integració Europea. Les audiències es celebraran a la Sala de Juntes amb l'horari que us adjuntem en pdf.

L’assistència a les audiències estarà restringida a les persones convocades, excepte l’audiència oberta (12:15 a 13:30) que serà un espai obert perquè qualsevol membre dels col·lectius implicats en els màsters que s’acrediten hi pugui participar.
Esperem el suport de tots!

Moltes gràcies

Més informació
 Autoinforme del programa de Doctorat en Dret (PDD) de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Elaborat per la Comissió d’Avaluació Interna (CAI) i la Comissió Acadèmica (CAP), ambdues del Programa de Doctorat en Dret Programa , pel procés d’acreditació de la titulació de l’any 2020.

Es pot consultar en aquest enllaç
 Visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CAE) del MU Advocacia el 6 de març

En data divendres 6 de març de 2020 ens visita el CAE per a finalitzar el procés d'acreditació del MU ADVOCACIA Les audiències es celebraran a la Sala de Juntes.  

L’assistència a les audiències estarà restringida a les persones convocades, excepte l’audiència oberta (11:30 a 12:00) que serà un espai obert perquè qualsevol membre dels col·lectius implicats en el màster que s’acredita hi pugui participar.

Esperem el suport de tots!!   
Moltes gràcies


Visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CAE) a la Facultat de Dret els dies 14, 16 i 17 de juny de 2022. Acreditació de la Facultat de Dret. Informe final favorable AQU

Informe final de certificació de l'AQU

Informe final del CAE de la visita externa