XXI Premi Tribuna FITUR-Jorge Vila Fradera per treballs de recerca en turisme

XXI Premi Tribuna FITUR - Jorge Vila Fradera

L'objectiu del Premi FITUR-Jorge Vila Fradera és potenciar, incentivar i difondre els millors treballs inèdits d'investigació sobre el sector turístic, i impulsar la competitivitat des del coneixement. Els investigadors que desitgin participar-hi han d'enviar els seus estudis abans del 29 de novembre.

18/11/2019

FITUR juntament amb l'Associació Espanyola d'Experts Científics en Turisme (AECIT) han convocat el XXI Premi Tribuna FITUR-Jorge Vila Fradera.

El certamen pretén seleccionar un treball inèdit d'investigació sobre turisme, per editar-lo i difondre'l al món acadèmic i de la formació, i al sector empresarial. 

Algunes de les bases de la convocatòria són:

  • Presentar treballs inèdits, no lliurats en convocatòries anteriors.
  • Els autors hauran de ser persones físiques i majors d'edat.
  • Els estudis estaran escrits en castellà.
  • Es presentarà el treball en dos pdfs: El primer, un resum de la recerca amb un pseudònim i, en el segon, afegint les dades personals i un breu currículum dels autors.
  • El treball no podrà excedir les 150 pàgines (amb un màxim de 250 amb annexos inclosos).
     

El jurat triarà 4 treballs finalistes que seran presentats a la jornada tècnica organitzada per AECIT durant un acte d'entrega de premis a la fira FITUR, en l'edició que se celebrarà entre entre els dies 22 i 26 de gener de 2020.

Per participar a la convocatòria del guardó, cal enviar els documents a l'adreça fiturtribuna@ifema.es, abans del 29 de novembre de 2019.

Consulteu les bases de la convocatòria 2020 del Premi Tribuna FITUR-Jorge Vila Fradera

 

Notícies relacionades

Totes les notícies